Antena Meniu Search
x

Doi soți s-au decapitat simultan cu o ghilotină improvizată, în timpul unui ritual şocant. Voiau să-şi ofere capetele drept sacrificiu

Doi soţi s-au sinucis prin decapitare cu o ghilotină, astfel încât să-și poată oferi capetele ca sacrificiu, potrivit poliției. Hemubhai Makwana, în vârstă de 38 de ani, și soția sa Hansaben, în vârstă de 35 de ani, au vrut să pună totul în scenă improvizând şi un ''altar de foc''. Tragedia a avut loc în India. 

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 15:25

Doi soți s-au decapitat simultan cu o ghilotină improvizată
Doi soți s-au decapitat simultan cu o ghilotină improvizată - News 18

Tragedia s-a întâmplat în satul Vinchhiya, din districtul Rajkot, Gujarat. Subinspectorul de poliție Indrajeetsinh Jadeja a declarat că ''ritualul'' şocant a fost îndeplinit între sâmbătă noaptea și duminică după-amiaza, iar cuplul a lăsat un biletde adio pentru cei doi copii ai lor, părinți și rudele care locuiesc în apropiere.

Cadavrele au fost trimise pentru examinare post-mortem. Membrii familiei cuplului au spus că cei doi se rugau în casa lor în fiecare zi, începând de anul trecut. Ghilotina improvizată fusese făcută chiar de către cei doi soţi în casă.

Incidentul îngrozitor vine după ce două femei au fost răpite, torturate și decapitate, ca parte a ceea ce se temea a fi un ritual de sacrificiu uman prin magie neagră. Magia este încă practicată în anumite părți ale Indiei pentru a ajuta fertilitatea, a aduce bogăție, a influenţa vremea și a vindeca oamenii de boli, potrivit Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Doi soți s-au decapitat simultan cu o ghilotină improvizată, în timpul unui ritual şocant. Voiau să-şi ofere capetele drept sacrificiu