Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil încuiat în toaleta unui avion pentru că plângea prea tare. Bunica a vrut "să-i dea o lecţie"

Două femei au stârnit un val de furie în mediul online după ce au postat un videoclip în care încuie un copil în baia unui avion ca să nu mai plângă. Cele două nu aveau nicio legătură cu bebeluşul căruia au vrut "să-i dea o lecţie".

de Redactia Observator

la 29.08.2024 , 16:11

Două femei au încuiat un copil în toaleta unui avion pentru că plângea prea tare. Bunica fetiţei le-a dat voie "să-i dea o lecţie"
Două femei au încuiat un copil în toaleta unui avion pentru că plângea prea tare. Bunica fetiţei le-a dat voie "să-i dea o lecţie" - Weibo

Un incident în care două femei au încuiat un copil care plângea într-o toaletă a unui avion a stârnit o dezbatere online în China despre cum să gestionezi copiii în spațiile publice, scrie BBC.

Incidentul a devenit viral pe internet după ce una dintre cele două femei, Gou Tingting, a postat un videoclip cu ea în care încuie fetiţa în toaletă. 

Val de furie în mediul online

Articolul continuă după reclamă

În postarea ei, ea a spus că încerca să-i ajute pe ceilalţi pasageri care se plângeau de zgomotul făcut de copil.

Pe acelaşi subiect

Compania aeriană a spus ulterior că bunica fetei le-a dat celor două femei permisiunea să o „educa”. Incidentul a avut loc pe 24 august la bordul unui zbor Juneyao Airlines din orașul din sud-vestul Guiyang către Shanghai.

Copilul, care călătorea cu bunica ei, începuse să plângă în timpul zborului.

Compania aeriană a declarat într-un comunicat la două zile după incident că bunica fetei a fost de acord să lase două femei să o ducă pe fata la toaletă.

Un videoclip postat de doamna Gou pe rețelele de socializare a arătat că cealaltă femeie îi spunea fetei că poate părăsi cabina numai dacă încetează să plângă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Mapamond » Copil încuiat în toaleta unui avion pentru că plângea prea tare. Bunica a vrut "să-i dea o lecţie"