Antena Meniu Search
x

Două femei au murit înecate, în încercarea disperată de a-şi salva câinele: apele râului din Italia au fost necruţătoare. Animalul nu e de găsit

Trupurile a două italience în vârstă de 54, respectiv 60 de ani, care s-au aruncat în apele repezi ale unui râu din nordul Italiei pentru a-şi salva câinele, au fost descoperite joi, informează DPA.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 17:50

Şi-au dat viaţa pentru câinele lor
Şi-au dat viaţa pentru câinele lor - Shutterstock

Cele două femei, în vârstă de 54 şi, respectiv, 60 de ani, săriseră miercuri într-un torent de munte în apropiere de gheţarul Fellaria, în regiunea Lombardia, pentru a-şi salva patrupedul, a confirmat serviciul italian de salvamont.

Şi-au dat viaţa pentru câinele lor

Câinele căzuse în apă în zona munţilor înalţi din provincia Sondrio, la graniţa cu Elveţia. Femeile nu au mai au ieşit la suprafaţă, fiind luate de curentul puternic. Incidentul, observat de alţi excursionişti aflaţi în zonă, a avut loc în prima parte a după-amiezii de miercuri, au relatat mass-media italiene.

Potrivit unei prime reconstituiri, câinele ar fi căzut în apă de pe un mic pod. La primele ore ale dimineţii de joi, membrii echipei de salvamontişti mobilizate pentru găsirea femeilor au descoperit trupurile celor două sub un pod şi deasupra unui baraj.

Nu s-a precizat oficial ce s-a întâmplat cu câinele, dar probabil că şi acesta s-a înecat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Două femei au murit înecate, în încercarea disperată de a-şi salva câinele: apele râului din Italia au fost necruţătoare. Animalul nu e de găsit