Antena Meniu Search
x

Foto Două surioare de 9 și 14 ani au fost aruncate de la etajul 8 al unui bloc, pentru că ar fi făcut gălăgie, în Rusia

Un bărbat din Rusia a fost arestat după ce a aruncat de la etajul 8 două fete, de 9 și 14 ani, din cauză că ar fi făcut gălăgie. Tragedia a avut loc de Halloween, iar paramedicii n-au putut face nimic pentru cele două copile. Impactul a fost devastator.

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 22:26

Ochur Sanchat, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit după dubla crimă că fetele "făceau prea mult zgomot" într-un apartament în care închiriase o cameră și a recunoscut că le-a aruncat de pe geam, de la aproximativ 25 de metri înălțime. Una dintre copile a murit pe loc, iar alta s-a stins la spital. O altă copilă, sora geamănă a celei de 9 ani, era în pat la momentul fatidic și a scăpat cu viață.

Vecinii au auzit țipetele de groază ale fetelor, chiar în timp ce cădeau în gol, spre moarte. "M-am trezit de la o ușă de balcon trântită și am auzit țipete teribile chiar în timp ce erau aruncate pe geam. Până când mi-am dat seama ce se întâmplă a trecut un minut, am auzit un urlet, țipete, și apoi liniște pentru trei - patru minute. Apoi s-a întâmplat din nou. Eram acasă cu copiii, singură. Nu am ieșit să văd ce se întâmplă, dar am sunat la poliție", a povestit o locatară.

Bărbatul care a aruncat copilele de la etajul 8 era deja căutat de poliție

Mama fetelor era la serviciu, la o cafenea, atunci când s-a produs nenorocirea, scrie Daily Mail. Sanchat a fost arestat preventiv pentru două luni de zile și va ajunge în fața judecătorilor, fiind acuzat de dublă omucidere. Individul era deja urmărit de poliție, fiind suspectat că a comis un jaf.

Detectivii din Kîzîl, capitala Republicii Tuva, parte a Federației Ruse, investighează rapoarte potrivit cărora poliția ar fi fost chemată de mai mult ori la fața locului, în săptămânile dinaintea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Două surioare de 9 și 14 ani au fost aruncate de la etajul 8 al unui bloc, pentru că ar fi făcut gălăgie, în Rusia