Antena Meniu Search
x

Foto Două tinere şi-au făcut un selfie după ce s-au dat jos pline de sânge dintr-o maşină răsturnată, în Mexic

Un accident în care o maşină s-a răsturnat pe o stradă din oraşul Cuernavaca, Mexic, a devenit viral pe reţelele de socializare. Ceea ce le-a atras atenţia internauţilor nu a fost autoturismul care a ajuns cu roţile în sus, ci cele două tinere care s-au dat jos din el.

de Redactia Observator

la 22.05.2024 , 13:21

Două tinere şi-au făcut un selfie după ce s-au dat jos pline de sânge dintr-o maşină răsturnată, în Mexic
Două tinere şi-au făcut un selfie după ce s-au dat jos pline de sânge dintr-o maşină răsturnată, în Mexic

Două tinere au coborât cu greu din maşina făcută praf şi deşi erau pline de sânge şi de abia se mai ţineau pe picioare, au decis să-şi facă un selfie ca "să imortalizeze momentul".

Şoferiţa ar fi fost beată

Şoferiţa care a provocat accidentul s-ar fi aflat în stare de ebrietate, aceasta fiind cauza probabilă pentru care a pierdut controlul volanului, scrie TV Azteca.

Articolul continuă după reclamă

Imaginile şocante arată cum una dintre tinere este ajutată de un poliţist să meargă. Tânăra aproape că pică din picioare şi se aşază mai apoi pe marginea trotuarului, însoţită de prietena sa.

Totul a fost filmat de unul dintre martori, iar videoclipul controversat a stârnit mii de reacţii pe internet. În ciuda rănilor pe care le aveau, femeilor pare că nu le păsa de ce li s-a întâmplat pentru că la final, şi-au făcut încă un selfie, de data aceasta în ambulanţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Mapamond » Două tinere şi-au făcut un selfie după ce s-au dat jos pline de sânge dintr-o maşină răsturnată, în Mexic