Foto

Drama unei mămici căreia medicii îi spuseseră că a învins cancerul. Femeia a murit la câteva zile după ce a împlinit 37 de ani, în UK

De Redactia Observator.
Publicat: 21.07.2021, 22:48.
Actualizat: 22.07.2021, 15:05

O mămică ''frumoasă și amuzantă'', care creştea de una singură şase copii, a murit după o luptă aprigă pentru viaţă. Femeia a fost răpusă de cancerul de col uterin la mai puțin de un an după ce medicii i-au spus că s-a vindecat.

Drama unei mămici căreia medicii îi spuseseră că a învins cancerul. Femeia a murit la câteva zile după ce a împlinit 37 de ani

Drama unei mămici căreia medicii îi spuseseră că a învins cancerul. Femeia a murit la câteva zile după ce a împlinit 37 de ani

Profimedia Images

Victoria Ayres, în vârstă de 37 de ani, din Blackburn, Lancashire, s-a concentrat să îşi facă cât mai multe amintiri cu putinţă după ce medicii i-au spus că a bătut cancerul. Fericirea nu a durat însă prea mult, fiind anunţată că de fapt boala necruţătoare o să-i fie fatală. Mama curajoasă a sărbătorit cea de-a 37-a aniversare alături de copiii ei, cu doar o săptămână înainte de a se stinge din viaţă.

Femeia a decedat pe 12 iulie, după ce boala a ajuns de la colul uterin la rinichi, pelvis și stomac. Acum cei șase copii ai săi, Davina, Michael, Matthew, Megan, Amelia și C-J, vor locui împreună cu mama ei Theresa și cu tatăl vitreg Gary.

Femeia s-a stins pe picioare din cauza bolii necruţătoare

Citește și:

Mamă cu normă întreagă, nu arătase niciun simptom înainte să devină slăbită ca din senin la începutul lunii decembrie 2019, potrivit verișorului său Chris Murray, în vârstă de 33 de ani. Bărbatul și-a amintit cât de mult pierduse în greutate când au petrecut timp împreună în zilele premergătoare Crăciunului. Acesta a mai spus că a fost ''incredibil de emoționant'' și a decis să facă o plimbare caritabilă în Țara Galilor pentru a strânge fonduri, astfel încât femeia să se poată bucura de timp cu cei șase copii ai săi și ''să aibă amintiri de neuitat''.

Într-un tribut emoționant, domnul Murray a afirmat: ''Cu toții suntem profund marcaţi de ceea ce s-a întâmplat. Era prea tânără și prea bună. Vickie era o mamă care iubea distracția, era viața și sufletul petrecerii. A fost foarte fericită tot timpul. Copiii ei erau viața ei. Ne vom aminti întotdeauna de ea, nimeni nu o va uita vreodată. Îmi voi aminti că era o mamă fericită, frumoasă și bună.''

Familia a fost complet devastată atunci când boala a recidivat, însă cancerul devenise mai agresiv. Rudele spun că nu se aşteptau ca mămica să fie învinsă de cancer şi sperau că o să apuce să petreacă cât mai mult timp posibil alături de copii. Durerea a fost cu atât mai mare cu cât unele persoane nu au putut să o viziteze în ultimele ei clipe din cauza restricţiilor impuse de Covid, notează Daily Mail.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.