Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Dumnezeu are planuri mari cu tine". Un motociclist de 30 de ani a gonit spre moarte. După cumplitul accident, brazilianul a fost atacat de un roi de albine

Un tânăr de 30 de ani din Brazilia a avut parte de un sfârşit tragic, după un accident de motocicletă. Bărbatul a pierdut controlul vehiculului, s-a lovit de o bicicletă, iar imediat după impact a fost atacat de un roi de albine.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 13.02.2022, 18:38

Vinicius 'Viny' Silva, în vârstă de 30 de ani, a pierit în mod tragic în statul Parana, din sudul Braziliei, după ce s-a izbit cu motocicleta de o bicicletă și a fost atacat de un roi de albine. Bărbatul se deplasa cu viteză mare pe un drum din oraş, moment în care a pierdut controlul motocicletei. 

Bărbatul a pierit într-un cumplit accident

Echipajul de salvare ajuns la fața locului a declarat că un roi de albine a atacat corpul bărbatului, dar momentan nu este clar dacă acesta era deja mort atunci când a avut loc atacul. Acest lucru a făcut ca oamenii de la fața locului să nu poată să aibă grijă de victimă, deoarece prezenţa albinelor a îngreunat apropierea lor de bărbat, scrie Daily Records.

Unul dintre prietenii bărbatului ar fi scris pe rețelele de socializare un mesaj de condoleanţe: „Nu-mi vine să cred, frate, Dumnezeu să te primească cu brațele deschise, a fost o plăcere să fiu prietenul tău și să pot împărtăși momente bune cu tine. Nu ne-am imaginat niciodată că s-ar putea întâmpla o fatalitate, astăzi am trecut prin asta și nu-mi vine să cred, atât de tânăr, sănătos, înfloritor în viață, și totul se termină aici, dar sunt sigur că Dumnezeu are planuri mai cu tine. Odihnește-te în pace"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Dumnezeu are planuri mari cu tine". Un motociclist de 30 de ani a gonit spre moarte. După cumplitul accident, brazilianul a fost atacat de un roi de albine