Antena Meniu Search
x

Un cuplu din SUA a câștigat 22 de milioane de dolari la loto, dar ține banii ascunși de familii și mai ales de copii. Explicația celor doi

Un cuplu din Statele Unite ale Americii a dat lovitura la loterie reușind să câștige un premiu de aproximativ 22 de milioane de dolari, bani pe care spre surprinderea celor care au aflat povestea, vor să îi țină ascunși de rude și, mai ales de copii lor, transmite New York Post.

de Adrian Popovici

la 27.10.2023, 17:38

Un cuplu din SUA a câștigat 22 de milioane de dolari la loto, dar ține banii ascunși de familii și mai ales de copii. Explicația celor doi - Shutterstock

John, așa cum s-a prezentat, și-a spus povestea în timpul unui podcast live, atunci când a sunat pentru a cere sfaturi financiare de la gazda Dave Ramsey. Bărbatul a explicat cum a reușit să câștige această avere, dar și motivul pentru care a decis să o păstreze secretă față de cei doi copii adolescenți.

"Eu și soția mea am luat o decizia conștientă de a ține asta secret", a spus John. "Nici măcar nu le-am spus celor doi adolescenți ai noștri. Nu vrem ca ei să aștepte să murim astfel încât să ne poată lua banii", a adăugat acesta.

Norocosul câștigător al loteriei le-a explicat gazdelor podcastului faptul că nu vrea să le spună celor doi copii că a câștigat la loto pentru ca aceștia să poată astfel să își dea seama ce drum vor să aleagă în viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Primul lucru pe care l-am făcut după ce am câștigat a fost să cercetez situația", a explicat John. "Se spune că 1 din 5 oameni își pierd câștigurile la loterie sau falimentează în primii 10 ani pentru că le spun prea multor oameni, care vin la ușa ta și se așteaptă să le dai ceva."

Cum ascunde cuplul cele 22 de milioane de dolari câștigate la loto?

Pe lângă cei doi adolescenți, cuplul a decis că nici măcar părinții lor nu trebuie să afle despre aceste câștiguri la loterie. Deși au decis să păstreze secretul, asta nu înseamnă că John și soția sa nu apelează la banii câștigați pentru diferite proiecte sau pentru a-i ajuta pe cei dragi.

"La aproximativ o lună după ce am câștigat la loterie un unchi îndepărtat al soției mele a muri", a spus John. "Nu a fost niciodată căsătorit și a lăsat cea mai mare parte a moștenirii sale soției mele și fratelui ei. Așa că am reușit să folosim asta ca pretext atunci când ajutăm pe cineva, ca atunci când i-am schimbat acoperișul mamei."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un cuplu din SUA a câștigat 22 de milioane de dolari la loto, dar ține banii ascunși de familii și mai ales de copii. Explicația celor doi