Antena Meniu Search
x

Foto "Du-te pe drumul tău cu Dumnezeu, fiul meu". Un băiețel de 10 ani a murit electrocutat, în timp ce își ajuta familia să aprindă luminile de Crăciun, în Brazilia

O zi care ar fi trebuit să aducă fericire pentru o familie s-a transformat într-o adevărată tragedie. Un băiețel de 10 ani a murit, după ce s-a electrocutat, în timp ce își ajuta familia să aprindă luminile de Crăciun.

de Monica Palade

la 04.12.2023, 17:04

Augusto Dalmaz Bonato din Brazilia a fost găsit la pământ, inconștient de tatăl său, care a dat alarma. Sora baiatului a încercat să îl resusciteze până la sosirea echipajului de prim ajutor, la casa lor din Campo Largo, la sud-vest de São Paulo. A fost transportat la spital, însă inima lui s-a oprit pentru totdeauna. Copilul a murit la doar câteva săptămâni după ce familia îl pierduse și pe bunicul băiatului.

A murit în ziua în care era atât de fericit

"Am încercat să-l resuscitez. Am făcut tot ce am putut. În profesia mea, am salvat mulți oameni și am crezut că îl pot salva și pe el. A fost o prostie. Era atât de fericit că a ajutat la decorațiunile de Crăciun; nimeni nu și-ar fi putut imagina vreodată ce se va întâmpla”, a declarat sora lui Augusto, Carolina Dalmaz.

Moartea lui Augusto vine într-un moment plin de durere pentru familia Bonato, deoarece l-au pierdut și pe bunicul lui cu câteva săptămâni înainte. Unchiul său, Hebert Bonato, a declarat presei locale, citată de Mirror: „În urmă cu două săptămâni, l-am pierdut pe tatăl meu, iar acum această lovitură. A fost un șoc masiv. Îi plăcea foarte mult această perioadă a anului, îi plăcea să răspândească altora spiritul Crăciunului”.

Mama lui Augusto a scris pe rețelele de socializare: „Băiatul meu ne-a părăsit. Inima mea este sfâșiată de atâta durere. Nici un cuvânt nu poate exprima atâta durere. Du-te pe drumul tău cu Dumnezeu, fiul meu. Un băiat care a adus doar bucurie și momente de neuitat. Eu te va iubi pentru totdeauna”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Du-te pe drumul tău cu Dumnezeu, fiul meu". Un băiețel de 10 ani a murit electrocutat, în timp ce își ajuta familia să aprindă luminile de Crăciun, în Brazilia