Antena Meniu Search
x

Video Ea este Rita: "Femeia cu tatuaj cu floare", identificată la 30 de ani de când a fost ucisă cu bestialitate şi aruncată într-un râu din vestul Europei

Ea este Rita, "femeia cu tatuaj cu floare". Misterul morţii ei a fost rezolvat după mai bine de 30 de ani. Trupul femeii, găsit într-un râu din oraşul belgian Anvers, în iunie 1992, a fost identificat. Familia a recunoscut-o pe victimă după tatuajul cu floare ce apare în fotografiile publicate de autorităţi. 

de Redactia Observator

la 14.11.2023, 18:42

"Femeia cu tatuaj cu floare", identificată la 30 de ani de când a fost ucisă
"Femeia cu tatuaj cu floare", identificată la 30 de ani de când a fost ucisă - Twitter

O femeie a fost identificată la peste 30 de ani după ce trupul ei a fost găsit într-un râu din oraşul belgian Anvers, informează marţi DPA.

Cine este femeia ucisă acum mai bine de 30 de ani. A fost recunoscută după un tatuaj

Cadavrul, descoperit în iunie 1992, aparţinea unei britanice în vârstă de 31 de ani, care fusese ucisă în mod violent, a indicat marţi biroul procurorului public din Anvers. Rita Roberts a fost identificată acum cu ajutorul familiei sale, care a recunoscut un tatuaj cu floare în fotografiile date publicităţii de autorităţi.

Interpolul, alături de poliţia germană, olandeză şi belgiană, a lansat în luna mai o campanie de soluţionare a 22 dosare rămase nerezolvate ale unor femei ucise. Operaţiunea "Identifică-mă" a constat în publicarea pe internet a unor fotografii cu hainele şi obiectele personale ale victimelor.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La câteva zile de la lansarea campaniei, un membru al familiei victimei din Marea Britanie a contactat poliţia prin e-mail, relatează Agerpres.

Femeia se mutase din Cardiff, Ţara Galilor, la Anvers, în februarie 1992. Ultima dată când familia sa a primit veşti de la ea a fost printr-o carte poştală datată 6 mai 1992.

Informaţii şi fotografii suplimentare au fost folosite pentru a stabili cu certitudine identitatea femeii, a declarat biroul procurorului public. Căutarea unor posibili suspecţi continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Ea este Rita: "Femeia cu tatuaj cu floare", identificată la 30 de ani de când a fost ucisă cu bestialitate şi aruncată într-un râu din vestul Europei