Antena Meniu Search
x

Foto Cadavrul unei fetiţe de 5 ani, găsit într-o cutie peste care a fost turnat beton. Micuţa era dată dispăruta de 3 decenii, în SUA

Cadavrul unei fetițe de 5 ani care era dată dispărută de 35 de ani a fost găsit într-o cutie abandonată în pădure, peste care a fost turnat beton, în SUA.

de Redactia Observator

la 14.11.2023, 15:50

Cadavrul unei fetițe de 5 ani, dispărută în urmă cu 3 decenii, găsit într-o cutie peste care era turnat beton, într-o pădure din SUA
Cadavrul unei fetițe de 5 ani, dispărută în urmă cu 3 decenii, găsit într-o cutie peste care era turnat beton, într-o pădure din SUA - Georgia Bureau of Investigation

Testele ADN le-a oferit ofițerilor în sfârșit răspunsul la toate întrebările. Autoritățile au numit-o pe tânăra victimă, cunoscută de decenii ca Baby Jane Doe, drept Kenyatta Odom. Ea a fost ucisă în orașul ei natal, Albany, Georgia. Criminalul a luat apoi cadvrul fetiței și l-a aruncat la 180 de kilometri depărtare de casa ei, într-o pădure, a declarat agentul Biroului de Investigații din Georgia Jason Seacrist, potrivit Sky News.

Fetița a fost descoperită printre piese de mobilier defecte și alte gunoi lăsate în pădure la 21 decembrie 1988, de un bărbat care a dat peste o cutie care era umplută cu beton. 

Copila ar fi fost torturată până la moarte

„Bebeluşul Jane Doe nu mai este necunoscut. Copilul care a fost aruncat într-o grămadă de gunoi a fost identificat și ne străduim să îi facem dreptate”, a declarat poliția.

Pe acelaşi subiect

Mama fetei, Evelyn Odom, în vârstă de 56 de ani, și Ulyster Sanders, iubitul ei la acea vreme, au fost arestați joi. Un mare juriu i-a acuzat pe ambii de crimă și ascunderea unui cadavru.

„Chiar nu eram pregătit pentru ceea ce eram pe cale să găsim”, a declarat unul din detectivii care s-a ocupat de caz.

Ofițerii au descoperit o cutie în care era turnat beton cu o pungă în interior. În interiorul acelei pungi se afla corpul unui copil învelit într-o pătură. Autoritățile au spus că acest caz a avut întotdeauna un interes special pentru că, de-a lungul deceniilor, anchetatorii au urmat sute de indicii și sfaturi, dar majoritatea nu au dus nicăieri.

În decembrie anul trecut, ofițerii au făcut un apel public pentru orice informație, cu o recompensă de 5.000 de dolari de la un donator anonim. Nu se știe încă în ce fel de condiții a murit copila, însă presa a scris că aceasta ar fi fost torturată și și-a dat ultima suflare după ce mâinile și picioarele i-ar fi fost băgate în apă clocotită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Cadavrul unei fetiţe de 5 ani, găsit într-o cutie peste care a fost turnat beton. Micuţa era dată dispăruta de 3 decenii, în SUA