Antena Meniu Search
x

Elena Gheorghe, momente dramatice după ce 11 membri ai familiei s-au infectat cu Covid: "Toţi merităm să fim iubiţi şi salvaţi"

Cântăreaţa Elena Gheorghe a trecut prin momente dramatice, după ce 11 membri ai familiei s-au infectat cu Covid. Dacă unii au făcut forme uşoare, au fost şi cazuri când unii au avut nevoie de medicamente indisponibile pe piaţă şi chiar de un loc în spital.

de Redactia Observator

la 28.10.2021, 16:07

Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat pe pagina sa de Instagram, recunoscând că nu a putut scrie nimic timp de trei săptămâni.

„Prima zi dupa 3 saptamani cand pot zambi cu adevarat… in tot acest timp am trecut prin toate starile, de la neputinta la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensa ca suntem toti bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simtome severe, altii medii iar ceilalti usoare. N-am fost in stare si nici nu am avut putere sa postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasa pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mancare, sprijin 24/24, eram pe telefoane si cu ceilalti dar si cu medici, asistenti si va impartasesc experienta mea pentru ca sunt alaturi de toti cei care au trecut sau trec prin asa ceva si nu-s putin din pacate, sunt f multi.

S-a lovit de problemele sistemului sanitar

Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri in spitale si nu va spun asta pentru ca am vazut la televizor ci pt ca am sunat la fiecare spital in parte, la toate cunostintele pe care le aveam ca sa gasesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasa, a fost jocul mintii iar saturatia lui era din ce in ce mai mica.

Dupa ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oara caci prima a fost fara succes, o minune a facut sa gasim un loc… apoi pentru ca nu raspundea la tratament a fost o cursa pe viata si pe moarte la propriu sa gasim un medicament care nu se gaseste in spitale, nici in farmacii, practic nicaieri in Romania (cel putin la momentul acela)iar timpul era scurt trebuia gasit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul Lui l-am gasit dupa 2 zile de cautari prin niste oameni minunati carora le vom fi recunoscatori mereu. Acum ne recuperam fizic dar mai ales psihic pentru ca n-a fost usor dar multumim mereu ca ne-a fost dat sa intalnim ingeri care au venit sa ne salveze”, a scris artista.

Aceasta a ţinut să completeze: „Oameni dragi, nu va dau sfaturi caci nu sunt specislist eu sunt artist, insa protejeati-va si iubiti-va familiile, prietenii, semenii caci ura este ultimul lucru de care avem nevoie. Razboiul nu se da intre noi oamenii ci intre oameni si virus.Toti meritam sa fim iubiti si salvati. Cu dragoste, a voastra Elena”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Elena Gheorghe, momente dramatice după ce 11 membri ai familiei s-au infectat cu Covid: "Toţi merităm să fim iubiţi şi salvaţi"