Antena Meniu Search
x

Elev de 7 ani, erou după ce a salvat viaţa unei învăţătoare în timpul orelor, în SUA. Femeia s-a prăbuşit în clasă sub privirile copiilor

Un elev din clasa întâi din Massachusetts, SUA, a fost recompensat după ce i-a salvat viaţa profesoarei sale însărcinate, după ce aceasta s-a prăbușit în clasă.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 10:03

Elev de 7 ani, erou după ce a salvat viaţa unei învăţătoare în timpul orelor, în SUA. Femeia s-a prăbuşit în clasă sub privirile copiilor
Elev de 7 ani, erou după ce a salvat viaţa unei învăţătoare în timpul orelor, în SUA. Femeia s-a prăbuşit în clasă sub privirile copiilor - WJXT

Profesoara pe nume Jessica Mulou a leșinat în clasă după ce fătul ei a pus presiune pe un vas de sânge. Max Angel a acționat rapid, luând cartela asistentei și a fugit la cabinetul medical al şcolii. Max, care încă învață să scrie cuvintele, a comunicat urgența asistentei care a putut să o ajute, relatează Daily Mail.

Copilul a învăţat tot de la tatăl său

„Făceam exerciţii... și ea a căzut chiar acolo. Tot ce am spus a fost „Vino repede”. Nu i-am explicat ce se întâmplă, dar a venit repede. I-am spus: „Profesoara noastră a căzut” când eram pe drum”, a spus el.

„Tatăl meu m-a ajutat pentru că m-a învățat să-i ajut pe alții și, dacă nu i-aș ajuta, știam că așa s-ar fi putut termina mai rău”, a explicat copilul.

Profesora care acum se simte bine a spus că Max a fost foarte curajos. „Nu știam ce se întâmplă. Am crezut că am un val de greață și sunt sigură că a fost foarte înfricoșător pentru elevii mei, care erau atenţi la lecție în timp ce o predam”, a spus ea pentru WLBT3.

„A fost calm şi sigur pe el tot timpul. A făcut tot ce trebuia să facă într-o astfel de situație”, a spus ea. Max a primit luni seara laude pentru curajul său de la directorul școlii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Elev de 7 ani, erou după ce a salvat viaţa unei învăţătoare în timpul orelor, în SUA. Femeia s-a prăbuşit în clasă sub privirile copiilor