Antena Meniu Search
x

Galerie foto Elevă de 15 ani, ucisă după ce a sărit în ajutorul prietenei sale, într-un autobuz şcolar, în UK. A fost înjunghiată de un tânăr de 17 ani

Un adolescent de 17 ani a fost inculpat pentru moartea unei fete de 15 ani, ucisă cu cuţitul miercuri în sudul Londrei, a anunţat vineri poliţia din capitala britanică, transmite AFP.

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 12:36

Elianne Andam a fost înjunghiată miercuri dimineaţa, în timp ce mergea la şcoală. Decesul ei, constatat la faţa locului, a generat o avalanşă de omagii.

Martorii au spus că Elianne a fost ucisă după ce a intervenit într-o ceartă între o prietenă și un băiat când coborau din autobuz. Se spune că băiatul a încercat să-i ofere celeilalte fete flori și o scrisoare de dragoste pentru a se întoarce la el, dar ea l-a respins. Elianne a fost înjunghiată în gât cu un cuțit „asemănător unei sabie” în timp ce încerca să stea între ei.

Au curs omagii în numele fetiţei de 15 ani

Un șofer de autobuz a încercat să o resusciteze, iar serviciile de urgență s-au repezit la fața locului, dar nu au reușit să o salveze pe Elianne. Poliția a arestat un băiat de 17 ani la stația de tramvai o oră mai târziu. A fost în arest aseară. Prietenii au adus un omagiu victimei aseară, scriind: „Elianne a murit salvându-și prietena. A murit pentru oamenii pe care i-a iubit cel mai mult."

Pe acelaşi subiect

"Elianne avea doar 15 ani şi toată viaţa înainte, cu speranţe şi visuri. Toate acestea au fost distruse", a scris familia într-un comunicat.

Băiatul a fost arestat

Suspectul, arestat la câteva ore după fapte, urma să compară mai târziu vineri în faţa unui tribunal pentru minori. Primarul Londrei, Sadiq Khan, a promis miercuri că va continua să muncească "zi şi noapte pentru a pune capăt flagelului delincvenţei cu armă albă în acest oraş".

Între martie 2022 şi martie 2023 în Anglia şi Ţara Galilor au fost înregistrate 50.000 de agresiuni cu arme albe, în creştere cu 5% faţă de anul precedent şi cu 75% într-o perioadă de 10 ani, a consemnat Oficiul naţional britanic de statistică

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Elevă de 15 ani, ucisă după ce a sărit în ajutorul prietenei sale, într-un autobuz şcolar, în UK. A fost înjunghiată de un tânăr de 17 ani