Antena Meniu Search
x

Răzbunarea unui peruan, după ce mai multe tinere au refuzat să-i trimită poze nud. Individul a fost arestat în SUA

Caz șocant în SUA. Un cetățean din Peru a trimis peste 150 de amenințări cu bomba false în școli, sinagogi și alte instituții publice din SUA, după ce mai multe adolescente au refuzat să-i trimită poze cu ele dezbrăcate.

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 22:46

Răzbunarea unui peruan, după ce mai multe tinere au refuzat să-i trimită poze nud. Individul a fost arestat în SUA
Răzbunarea unui peruan, după ce mai multe tinere au refuzat să-i trimită poze nud. Individul a fost arestat în SUA - Profimedia

Eddie Manuel Nunez Santos a fost arestat la Lima, a anunțat Departamentul de Justiție al SUA. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, este acuzat că a trimis amenințările false cu bomba la începutul acestei luni. Amenințările trimise au creat panică și au dus la mai multe evacuări și perturbări ale programelor, potrivit BBC.

Prezentându-se drept un adolescent pe nume „Lucas”, bărbatul aborda adolescente pe o platformă de jocuri online. El le cerea acestor minore poze cu conținut explicit și amenința că le va arunca școala în aer dacă refuză să se conformeze.

Totul pentru că adolescentele au refuza să-i facă pe plac

Pe 15 septembrie, FBI a început să primească rapoarte despre amenințări trimise prin e-mail la adresa diferitelor instituții publice din New York, Pennsylvania, Connecticut, Arizona și Alaska. Amenințările au fost trimise la cel puțin trei sinagogi din zona New York.

Într-unul dintre e-mailurile trimise, bărbat a scris că că bombele din clădire „vor exploda în câteva ore” și „o mulțime de oameni nevinovați vor muri”. Două zile mai târziu, școlile din Pennsylvania au început să primească amenințări, una dintre acestea a dus la evacuarea a peste 1.100 de elevi din 20 de școli diferite.

Au fost vizate și aeroporturi, spitale și un centru comercial. Ca urmare a e-mailurilor, spun procurorii, poliția a fost mobilizată, școlile au fost evacuate și închise, zborurile au fost întârziate și un spital a fost închis. Anchetatorii au reușit să urmărească e-mailurile, numerele de telefon și adresele IP legate de amenințările cu bombă și așa au reușit să dea de bărbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Răzbunarea unui peruan, după ce mai multe tinere au refuzat să-i trimită poze nud. Individul a fost arestat în SUA