Antena Meniu Search
x

"Eram ori eu, ori el". Tânăr de 25 de ani, găsit mort într-o baltă de sânge, încuiat în baia din casa unui prieten, în UK. Biletul tulburător găsit lângă el

Crimă șocantă în UK. Un tânăr de 25 de ani a fost găsit fără viață, într-o baltă de sânge, pe podeaua unei băi, cu mai multe răni provocate de un cuțit. Lângă trupul său zăcea un bilet cu un mesaj de-a dreptul tulburător: „Eram ori eu, ori el”.

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 08:34

Tânăr de 25 de ani, găsit mort într-o baltă de sânge, încuiat în baia din casa unui prieten, în UK
Tânăr de 25 de ani, găsit mort într-o baltă de sânge, încuiat în baia din casa unui prieten, în UK - Merseyside Police

Joe Holland, în vârstă de 25 de ani, a fost înjunghiat de 11 ori. Călău său, James Preston, în vârstă de 21 de ani, și-a acceptat parțial responsabilitatea. Cu toate acestea,  el susține că a acționat în legitimă apărare când l-a atacat pe Joe. Joe a fost găsit mort chiar în baia criminalului, potrivit Mirror.

Și-a ucis prietenul, apoi l-a încuiat în baie

Cei doi bărbați erau prieteni. Au ieșit să ia cina la un restaurant alături de mai mulți prieteni, apoi au mers într-un bar. În acea seară amândoi ar fi băut mai mult decât trebuia și ar fi consumat droguri. După ce au plecat din bar, criminalul l-ar fi invitat pe Joe și un alt prieten la el acasă, acolo unde aveau de gând să continue petrecerea.

Între timp, tânărul care i-a însoțit pe Joe și James a plecat, asta după ce James l-ar fi lovit fără motiv. Apoi, îngrijorat de siguranța lui Joe, tânărul l-ar fi sunat toată noaptea pentru a-l face să plece acasă, însă atât telefonul lui cât și cel al lui James erau închise.

A doua zi, cadavrul său a fost descoperit de ofițerii de poliție, care l-au găsit întins într-o baltă de sânge, încuiat în baia de la adresa de domiciliu a inculpatului, James Preston”, a declarat avocatul victimei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Eram ori eu, ori el". Tânăr de 25 de ani, găsit mort într-o baltă de sânge, încuiat în baia din casa unui prieten, în UK. Biletul tulburător găsit lângă el