Antena Meniu Search
x

"Este absolut sfâșietor". Sora, un câine din rasa labrador, a crezut că şi-a găsit în sfârşit omul, după ani de aşteptare. A fost însă readus la centru după 24 de ore

Era pregătit să ofere şi să dea iubire. Însă familia care l-a luat acasă după ani de aşteptare, nu a avut răbdare cu el. Aşa că după numai 24 de ore l-a readus în adăpost. Sora, un amestec de labrador retriever şi pitbull, a provocat un val de emoţie printre internauţi.

de Monica Palade

la 27.02.2024, 17:07

"Este absolut sfâșietor". Sora, un câine din rasa Labrador, a crezut că şi-a găsit în sfârşit omul, după ani de aşteptare. A fost însă readus la centru după 24 de ore - Valley Animal Center

Căţeluşa fusese adoptată de la Valley Animal Center din SUA, după 900 de zile în care a stat singură în aşteptarea omului său. Fericirea ei a fost însă de scurtă durată, iar adopţia ei nu a durat decât o zi, scrie Mirror.

Readus la adăpost după 24 de ore

Povestea sfâşietoare a Sorei a fost încărcată pe TikTok și a strâns mii de vizualizări de la iubitorii de animale care au oferit o mână de ajutor. Adăpostul a filmat-o pe căţeluşa cea simpatică, alături de un alt câine, Eros, care fusese și el înapoiat la scurt timp după ce fusese adoptat. „Cozile lor s-au legănat de speranță când au fost primiți în noua lor casă. Cu toate acestea, după o scurtă perioadă de timp, acești câini de adăpost s-au regăsit în canisa lor. Ei încă mai speră că undeva acolo se află casa lor, unde vor fi prețuiți așa cum merită.”

Clipul, care a avut 1,6 milioane de vizualizări, a primit un răspuns copleșitor din partea utilizatorilor rețelelor sociale. „Oricine dorește să ia acest copil prețios îi voi dona bani pentru orice cheltuială de călătorie pentru a-l lua”. „Este nevoie de șase luni pentru ca un animal să se obișnuiască cu o casă nouă. Acest lucru este absolut sfâșietor”. „Unde este câinele ăsta, voi veni să îl iau, e atât de trist.” "Nici măcar nu i-a dat o șansă, săraca copilă, sper că ea își va găsi acasă". „Mi-a frânt inima. Mi-aș dori să pot obține un câine. Aș lua-o imediat pe Sora”.

Un purtător de cuvânt al Valley Animal Center, un adăpost fără ucidere, a declarat: „Sora este un cățeluș dulce care are o energie mare. Se potrivește perfect pentru orice gospodărie cu un stil de viață activ. Sora este câinele pe care vrei să-l iei la plimbări lungi sau la plimbări cu bicicleta; ai încredere în noi, ea poate ține pasul. În timp ce facem tot posibilul să-i oferim o sănătate fizică amplă, aceasta nu pare să fie niciodată suficientă. După cum vă puteți imagina, acest lucru a afectat sănătatea ei mintală și a determinat-o să dezvolte comportamente anxioase. Potrivit dresorului nostru certificat, Mariah Prudhume, dacă ar fi reușit să o ajungă într-o casă iubitoare, sănătatea ei mintală s-ar îmbunătăți dramatic. Cu dragoste și răbdare, ea nu ar fi câinele reactiv care este astăzi și va deveni în sfârșit câinele fericit și bleguţ care trebuie să fie”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Este absolut sfâșietor". Sora, un câine din rasa labrador, a crezut că şi-a găsit în sfârşit omul, după ani de aşteptare. A fost însă readus la centru după 24 de ore