Antena Meniu Search
x

„Este o iubire care depăşeşte toate graniţele”. O tânără sfâşiată de durere s-a căsătorit cu bărbatul iubit, chiar în ziua în care îl conducea pe ultimul drum. Tânărul murise într-un accident rutier, în Italia

Lacrimi de durere şi nu de fericire. Aşa s-a desfăşurat o nuntă în Italia. A fost o ceremonie simbolică, o uniune care în realitate nu va mai avea loc niciodată.

De Monica Palade la 22.09.2021, 22:05
„Este o iubire care depăşeşte toate graniţele”. O tânără sfâşiată de durere s-a căsătorit cu bărbatul iubit, chiar în ziua în care îl conducea pe ultimul drum. Tânărul murise într-un accident rutier, în Italia - Shutterstock/Il Mesagero

Andrea Campana şi Giuseppina trebuiau să se căsătorească, însă ghinionul a făcut ca bărbatul să moară într-un accident rutier, în timp ce se afla pe scuterul său, pe 14 septembrie.

Giuseppina nu a vrut să renunţe la jurămintele pe care le avea pregătite pentru el şi, astfel, înmormântarea bărbatului de 37 de ani, s-a transformat într-o nuntă simbolică, în care lacrimile au curs pe obrajii invitaţilor.

Lacrimi de durere în loc de fericire

În fața prietenilor și rudelor, care au umplut biserica, dar şi a fiicei lor, Aurora, în vârstă de 11 ani, Giuseppina i-a jurat credinţă veşnică. „Andrea va fi întotdeauna al tău şi numai al tău”, a spus preotul paroh Jacek Kusiak, care a mărturisit că celebrează o dragoste care „depășește toate granițele”.

Simbolic, mireasa a ţinut în mâini buchetul de flori care trebuia să-l aibă în cea mai fericită zi din viaţa sa. La ceremonie s-a citit şi scrisoarea-rugăciune pentru mire, pe care Giuseppina o pregătise pentru ziua nunţii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » „Este o iubire care depăşeşte toate graniţele”. O tânără sfâşiată de durere s-a căsătorit cu bărbatul iubit, chiar în ziua în care îl conducea pe ultimul drum. Tânărul murise într-un accident rutier, în Italia