Antena Meniu Search
x

"Ești numai a mea. Te omor dacă încerci să pleci". Româncă sechestrată într-un coteț de găini, bătută și drogată timp de 8 zile, în Italia

"Te omor dacă încerci să pleci, acum eu sunt familia ta. Ești numai a mea!". Este coșmarul trăit de o româncă în Italia, după ce a fost răpită, sechestrată într-un coteț de găini, bătută și drogată. A scăpat după opt zile de teroare, iar agresorul a fost arestat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.08.2022, 11:32

"Ești numai a mea. Te omor dacă încerci să pleci". Româncă sechestrată într-un coteț de găini, bătută și drogată timp de 8 zile, în Italia - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Oră de oră, zi după zi, o româncă din San Bonifacio, provincia Verona, regiunea Veneto, a trăit un infern timp de mai bine de o săptămână. 

A fost răpită de un marocan de 52 de ani, ținută prizonieră 8 zile într-un coteț de găini, umilită și agresată. "Te omor dacă încerci să pleci".

La fiecare tentativă a femeii de a evada, bărbatul o bătea și o droga cu cocaină. Iadul s-a încheiat vinerea trecută, pe 5 august, când românca a reușit să scape din mâinile marocanului Mohammed Mobsit, un traficant de droguri condamnat, scrie publicația Corriere della Sera.

Femeia a cerut ajutorul poliției și, pe baza mărturiei acesteia, autoritățile l-au arestat pe marocan pentru o serie de acuzații, de la răpire până la tentativă de violență sexuală, furt și tâlhărie. Infracțiuni comise pe parcursul a opt zile interminabile.

Pe acelaşi subiect

Asistat de avocatul său Federico Lugoboni, în timpul interogatoriului, marocanul a făcut uz de dreptul de a nu răspunde, iar magistrații au dispus arestarea preventivă a acestuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma audierilor, anchetatorii au aflat că bărbatul de 52 de ani și românca se cunoșteau de un an. În săptămâna în care a ținut-o ostatică, îi aducea mâncare doar o dată pe zi și o droga cu cocaină. "Ești doar a mea, nu vei pleca niciodată de aici. De acum înainte familia ta sunt eu", ar fi amenințat-o marocanul. Victima a povestit că acesta "a cerut în mod repetat să întrețină relații sexuale, dar eu am refuzat întotdeauna și, prin urmare, m-a lovit cu pumnii și picioarele".

Cu o zi înainte de a reuși să evadeze, joia trecută, Mohammed și-a dat seama brusc că femeia recuperase telefonul mobil pe care i-l luase anterior, ca să nu poată cere ajutor. "A încercat să mă stranguleze cu un cablu electric", a povestit victima mai târziu, după ce a fost dusă la urgențe.

Pentru ea au fost zile interminabile, dramatice, la limita suportabilității: "Luam drogurile pe care mi le aducea doar pentru a face față coșmarului pe care îl trăiam", le-a dezvăluit ea salvatorilor.

Iadul pentru româncă a început pe 29 iulie, când ea și o prietenă au mers la o cabană abandonată din San Bonifacio pentru o petrecere cu cocaină. Au mai fost și alți participanți, iar Mobsit ar fi adus drogurile. "Am plătit 70 de euro pentru ele, apoi am adormit. Când m-am trezit a doua zi, prietena mea și ceilalți oameni plecaseră, în timp ce eu eram închisă acolo, fără ferestre, fără haine, fără telefon, cu lanțuri la uși".

Românca a reușit să scape după 8 zile de chin

Prima și singura voce pe care femeia a auzit-o din acel moment și până la sfârșitul coșmarului a fost cea a marocanului: "Acum sunt doar eu cu tine, ești a mea". Un scenariu de film de groază.

Vineri, românca a reușit să evadeze profitând de un moment de neatenție din partea bărbatului de 52 de ani, care se dusese la baie. Nu a pierdut nicio clipă, a ieșit spre via Nogarole, l-a blocat pe primul trecător pe care l-a întâlnit, un tânăr pe bicicletă, iar acesta a sunat la 112.

Realizând că nu mai are timp să scape, marocanul a încercat să fugă, pe jumătate dezbrăcat, dar carabinierii l-au prins și a fost arestat.

 Între timp, tânăra a fost examinată de medici, care au constatat că avea vânătăi pe tot corpul, leziuni de strangulare și contuzii multiple. Era într-o stare de șoc evidentă și de înțeles: pentru personalul medical "imaginea pare compatibilă cu o reacție acută de stres post-traumatic".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Ești numai a mea. Te omor dacă încerci să pleci". Româncă sechestrată într-un coteț de găini, bătută și drogată timp de 8 zile, în Italia