Antena Meniu Search
x

"Ești prea frumoasă ca să fii jefuită". Reacţia neaşteaptă a unui hoţ din SUA. Ce i-a cerut tinerei pe care a tâlharit-o, după ce a văzut cum arată

Caz bizar într-un oraș din SUA. Un hoț înarmat i-ar fi cerut victimei să se împrietenească cu el pe Facebook, deoarece era drăguță, la doar câteva minute după ce a intrat prin efracție în casa ei și a jefuit-o.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 26.06.2023, 10:23

Reacţia neaşteaptă a unui hoţ din SUA. Ce i-a cerut tinerei pe care a tâlharit-o, după ce a văzut cum arată
Reacţia neaşteaptă a unui hoţ din SUA. Ce i-a cerut tinerei pe care a tâlharit-o, după ce a văzut cum arată - WRTV

Descriindu-și calvarul, Amber Beraun a spus că s-a întors la casa ei din Indianapolis după muncă, în jurul orei 16:00, pe 8 mai, unde a fost abordată de un bărbat în timp ce se ducea la cutia poștală. Acolo, bărbatul, identificat ca fiind Damien Boyce, a scos o armă și i-a spus să-l ducă înăuntru, lucru pe care tânăra a refuzat să-l facă, relatează Mirror.

Bărbatul i-a furat banii, apoi i-a cerut contul de Facebook tinerei

El a scos arma din buzunar pentru a-mi arăta ce se întâmplă și a spus „lasă-mă să intru în casa ta„. Nu am făcut asta”, a declarat femeia. În schimb, femeia a spus că i-a dat banii pe care îi avea în mașină, în jur de 100 de dolari. Se presupune că bărbatul avea arma încă îndreptată spre ea când ar fi întrebat-o pe tânără dacă are iubit și dacă vrea să se împrietenească pe Facebook. Apoi, ar fi întrebat-o dacă vrea să iasă cu el la o întâlnire. 

M-am gândit că dacă poate l-aș adăuga pe Facebook, va pleca și a făcut-o”, a explicat Beraun. Lucrurile au luat în curând o întorsătură și mai bizară după ce bărbatul a început să-i trimită mesaje constant tinerei. „Uite că știi că te îți voi da banii înapoi. Este un mod al naibii ciudat de a cunoaște pe cineva, dar ești prea frumoasă ca să fii jefuită, i-ar fi scris bărbatul.

Bărbatul a fost reţinut şi potrivit poliţiştilor ar avea antecedente penale. Cauţiunea i-a fost stabilită la 7.500 de dolari. În urma unui alt jaf, ar f împușcat două persoane, iar pe o a treia persoană ar fi lovit-o în cap cu o cărămidă. S-ar fi baricadat apoi într-o clădire însă s-a predat autorităților la sosirea unei echipe SWAT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Mapamond » "Ești prea frumoasă ca să fii jefuită". Reacţia neaşteaptă a unui hoţ din SUA. Ce i-a cerut tinerei pe care a tâlharit-o, după ce a văzut cum arată