Antena Meniu Search
x

Execuţie în stil mafiot sau accident: Un avocat de top a murit după ce a căzut de la balconul hotelului, în timpul vacanţei petrecute în Mexic

Un avocat al apărării din California a murit în vacanță, după ce a fost ucis în Mexic, susține familia sa. Elliot Blair sărbătorise prima aniversare de la căsătorie cu soția sa, Kim. Acesta a fost găsit mort pe 14 ianuarie, rudele sa susținând că a fost de fapt împușcat şi că decesul nu ar fi cauzat de un accident, aşa cum se credea la început. 

de Redactia Observator

la 21.01.2023, 15:57

Un avocat de top a murit după ce a căzut de la balcon
Un avocat de top a murit după ce a căzut de la balcon - GoFundMe

Elliot Blair a murit în Mexic în timp ce sărbătorea aniversarea nunții cu soția sa, Kim. Autoritățile locale susțin că s-a stins din viaţă după o căzătură de la balcon, dar familia sa crede că moartea sa nu a fost un accident, notează Daily Star

Familia susţine că bărbatul a fost executat

De atunci, autoritățile au afirmat în mod repetat că moartea lui Elliot a fost un "accident'', dar familia sa consideră că acesta a fost victima unei crime violente. Ei sunt atât de convinși de acest lucru încât și-au deschis propria investigație asupra morții tragice și premature a lui Elliot, dar aceasta a întâmpinat deja obstacole.

Corpul lui Elliot a fost îmbălsămat înainte ca aceștia să poată recolta o probă de sânge, ceea ce înseamnă că le va fi mult mai dificil să-și dea seama exact ce i s-a întâmplat, deoarece nu vor putea face un raport toxicologic.

Avocatul a murit după ce a căzut de pe un balcon, dar încă nu se știe exact ce s-a întâmplat în clipele dinaintea căderii. Elliot și Kim se întorseseră la hotel după o noapte petrecută în oraş. Tragedia avea să se petreacă nu cu mult mai târziu. În jurul orei 1.15 dimineața, autoritățile locale au fost informate că acesta a căzut de pe balconul Hotelului Las Rocas din Rosarito.

Un avocat al familiei a susținut că un ofițer de poliție i-a spus că a fost împușcat în cap, afirmații pe care autoritățile mexicane le resping acum. Autoritățile au confirmat într-o declarație că lucrează în parteneriat cu FBI și departamentul de justiție al SUA. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Execuţie în stil mafiot sau accident: Un avocat de top a murit după ce a căzut de la balconul hotelului, în timpul vacanţei petrecute în Mexic