Antena Meniu Search
x

Femeia care și-a lungit picioarele cu 14 centimetri regretă enorm procedura. Cum arată acum influenceriţa din Germania

După ce a acceptat să intre sub bisturiu de dragul partenerului, influenceriţa Theresia Fischer şi Thomas Behrend s-au despărţit. La presiunile fostului soţ, fotomodelul german a acceptat să-şi lungească picioarele cu 14 centimetri, iar acum regretă enorm decizia, potrivit Bild.de

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 12:56

“Theresia, ştii bine că îmi plac femeile înalte. Ai putea să adaugi încă 14 centimetri”, i-a cerut fostul soţ fotomodelului de origine germană. La 1,70m, Theresia nu se simţea chiar scundă, însă a acceptat procedura de dragul bărbatului.

Tânăra a fost surprinsă de cerere, dar şi de faptul că există o asemenea procedură. “Până în acel moment nu am avut niciodată probleme cu modul în care arătam. Am fost mereu fericită în pielea mea”. Însă a crezut că dacă va intra sub bisturiu de dragul bărbatului, acesta o va iubi şi mai mult şi vor fi mereu împreună.  

În 2019, tânăra a acceptat să se opereze, după numeroase insistenţe ale bărbatului. Însă abia la începutul acestui an a ajuns la înălţimea pe care şi-o propusese: 1,84m. “În timpul operaţiei, tibia este ruptă, mușchii gambei sunt despicați și în fiecare picior se folosește o tijă telescopică. Pentru că nu eram la prima intervenţie de acest fel, am fost externată după o săptămână”, povesteşte tânăra.  

Însă, sacrificiul influenceriţei nu a fost suficient, iar cei doi soţi s-au despărţit. Acum, Theresia spune că a realizat că a fost manipulată de un bărbat toxic, care i-a afectat inclusiv relaţia cu părinţii săi. Astăzi spune că regretă operaţia pentru care a plătit 150.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Femeia care și-a lungit picioarele cu 14 centimetri regretă enorm procedura. Cum arată acum influenceriţa din Germania