Antena Meniu Search
x

Femeie din UK, nevoită să-și anuleze vacanța în Corfu pentru care a plătit 9.300 de euro, după ce un aparat de self check-in din aeroport i-a rupt pașaportul

Caz revoltător într-un aeroport din Marea Britanie. O femeie susține că a fost obligată să-și anuleze vacanța cu familia în Grecia pe care a plătit aproape 9.300 de euro, după ce pașaportul i-a fost distrus într-un aparat pentru check-in.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 11:33

Femeie din UK, nevoită să-și anuleze vacanța în Corfu pentru care a plătit 9.300 de euro, după ce un aparat de self check-in din aeroport i-a rupt pașaportul
Femeie din UK, nevoită să-și anuleze vacanța în Corfu pentru care a plătit 9.300 de euro, după ce un aparat de self check-in din aeroport i-a rupt pașaportul - Profimedia

Emily Allen a susținut că documentul ei a fost „distrus” după ce l-a băgat într-o mașină de self check-in cu autoservire de pe aeroportul Heathrow. Ea a spus că aparatul a lăsat o „ruptură lungă de câțiva centimetri” pe fotografia ei de pașaport. Turista urma să plece într-o excursie în Corfu împreună cu soțul și copiii ei înainte ca incidentul să ruineze totul, potrivit Mirror.

Scriind la Telegraph Travel pentru sfaturi cu privire la pățania ei, Emily a explicat ce s-a întâmplat.

Și-a anulat vacanța, după ce pașaportul i-a fost rupt de aparatul pentru check-in

În dimineața zilei de 8 septembrie, eu, soțul meu și cei doi copii ai noștri trebuia să călătorim cu un zbor British Airways către Corfu pentru o vacanță all-inclusive, o săptămână. Cand am ajuns la plecari din Terminalul 5, am folosit automatele de check-in self-service de la BA pentru a ne imprima biletele de imbarcare. Inițial, mi-am plasat pașaportul în mașină în sens greșit, așa că l-am scos cu atenție și l-am întors, lăsând o ruptură lungă peste marginea fotografiei pașaportului.”

Pe acelaşi subiect

Înrăutățind lucrurile, Emily spune că familia avea două polițe de asigurare de călătorie, dar susține că ambii asigurători au refuzat să plătească pentru daunele pașaportului.  

Hotelul nostru din Corfu a refuzat cererea noastră de a ne muta rezervarea pe o altă dată și a cerut să plătim 90% din soldul complet din cauza anulării noastre de ultim moment”.

Zeci de mii de oameni folosesc automatele de check-in cu autoservire fără probleme, așa că aceasta este o situație extrem de rară. Companiile aeriene sunt obligate prin lege să se asigure că orice documente de călătorie prezentate sunt valabile, prin urmare,  pașapoartele deteriorate nu pot fi acceptate”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Femeie din UK, nevoită să-și anuleze vacanța în Corfu pentru care a plătit 9.300 de euro, după ce un aparat de self check-in din aeroport i-a rupt pașaportul