Antena Meniu Search
x

Galerie foto Femeie însărcinată în 7 luni, moartă după ce a lovit cu maşina un aligator de 4 metri, pe o autostradă din Texas: "Voi avea grijă de copilașii tăi"

Sfârșit tragic pentru o tânără de 33 de ani. Femeia, care era însărcinată, a murit pe loc după ce camioneta familiei lor s-a izbit de un aligator de 3,6 metri, care umbla pe autostradă.

de Redactia Observator

la 19.07.2023, 17:04

Gabrielle Breaux, în vârstă de 33 de ani, care era însărcinată în șapte luni, a murit când camioneta în care se afla alături de copiii ei și tatăl ei s-a izbit de un aligator care umbla nestingherit pe autostradă, duminică, chiar înainte de ora 4 dimineața. Medicii au încercat să salveze copilul nenăscut, dar nu au reușit, relatează Mirror.

Femeia și copilașul ei nenăscut n-au avut nicio șansă

Refugio County Sheriff's Office a spus că impactul a fost atât de violent încât camioneta s-a răsturnat și a ajuns pe plafon. Gregory Gerard, tatăl femeii, și cei trei copii ai săi de 13, 11 și șase ani se aflau în mașină în acel moment. Toți au supraviețuit și au fost transportați la spitalele din apropiere.

Fiica mea, Gabrielle Breaux, s-a întors din Texas cu tatăl ei și cei trei copii ai săi și a lovit un aligator uriaș pe drum, făcând camioneta să se răstoarne de mai multe ori. Frumoasa mea Gabbi și copilul ei nu au supraviețuit. Ceilalți copii ai ei au suferit răni care nu le-au pus viața în pericol, dar au tăieturi și cusături severe. Odihnește-te în pace, frumoasa mea Gabbi. Mama te iubește și voi avea grijă de copilașii tăi și de nepoții mei", a scris pe Facebook mama lui Gabrielle, Rene Hebert

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Femeie însărcinată în 7 luni, moartă după ce a lovit cu maşina un aligator de 4 metri, pe o autostradă din Texas: "Voi avea grijă de copilașii tăi"