Antena Meniu Search
x

Video Fetiță filmată rătăcind pe stradă în scutec și desculță, după ce a fugit de la grădiniță. Micuța rusoaică a lipsit mai bine de o oră

Directorul unei grădinițe private din orașul Kirov, în Rusia, s-a ales cu un dosar penal, după ce o fetiță de 1 an și jumătate în scutec și desculță a ieșit din clădire și a ajuns pe stradă, iar dispariția ei nu a fost observată mai bine de o oră. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.11.2022, 12:43

Fetiță filmată rătăcind pe stradă în scutec și desculță, după ce a fugit de la grădiniță. Copila din Rusia a lipsit mai bine de o oră - Telegram / SHOT

Fetița ar fi ieșit din grădiniță în momentul în care educatoarea s-a dus afară hrănească păsările și a uitat să închidă ușa camerei în care dormeau copiii.

O cameră de supraveghere a filmat-o pe micuță în scutec și desculță mergând pe trotuar. Din fericire, tocmai în momentul în care copila a coborât de pe trotuar, a fost observată de o femeie, care a dus-o acasă, apoi a chemat o ambulanță. Într-un final, fetița a fost predată părinților săi. 

Potrivit acestora, personalul grădiniței nu ar fi observat dispariția fetiței mai bine de o oră. Oamenii spun că fiica lor a suferit un stres sever, nu mai poate dormi noaptea și plânge foarte mult.

Grădinița privată funcționa fără licență

Alexander Sokolov, guvernatorul regiunii, a calificat incidentul drept unul șocant. În urma verificărilor, oamenii legii au aflat că această grădiniță, situată la subsolul unei clădiri, funcționează fără licență. Împotriva directorului grădiniței a fost deschis dosar penal, pentru prestarea unor servicii care nu îndeplinesc cerințele de siguranță. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Fetiță filmată rătăcind pe stradă în scutec și desculță, după ce a fugit de la grădiniță. Micuța rusoaică a lipsit mai bine de o oră