Antena Meniu Search
x

Video "Fiica mea o ținea de mână în timp ce cădea în gol". O mamă a doi copii a sfârşit tragic, în Grecia, în timp ce sărea dintr-un balcon în altul

Pentru că nu reușea să descuie ușa apartamentului, o tânără de 36 de ani, mamă a doi copii, a decis să intre în casă din balconul apartamentului alăturat. A fost decizia care a costat-o viaţa. Femeia a căzut în gol de la 15 metri înălţime, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.06.2022, 10:32

"Fiica mea o ținea de mână în timp ce cădea în gol". O mamă a doi copii a sfârşit tragic, în Grecia, în timp sărea dintr-un balcon în altul - naxostimes.gr / captura video youtube

Tragedia a avut loc într-un bloc din Pagrati, un cartier din Atena. Tânăra de 36 de ani făcuse bagajele şi se pregătea să meargă cu cei doi copii, de 2 și 5 ani, la soţul ei în Naxos, care îi aştepta să plece în vacanţă. Janetina, cei doi copii ai ei şi o mătuşă s-au urcat în mașină, moment în care tânăra de 36 de ani și-a dat seama că a uitat o geantă în apartamentul de la etajul 3.

Când a ajuns în faţa uşii, din motive încă necunoscute, nu și-a putut descuia apartamentul. S-a gândit rapid cum să ajungă în casă, iar soluţia care i-a venit în minte a fost să intre din balconul apartamentului alăturat. Mai făcuse asta în trecut, aşa că a sunat la soneria vecinei.

"Da, balcoanele sunt unul lângă altul. Dar cum sa sari? De pe veranda mea, pentru a merge în cealaltă verandă, trebuie să mergi un metru pe balustradă. Sunt profund şocată, pentru că în urmă cu 45 ani, tot lângă casa noastră, a mai cazut o altă fată de vârsta ei", a mărturisit vecina Janetinei pentru Mega TV, potrivit thetoc.gr.

Tânăra mamă s-a prăbușit de la 15 metri înălțime

Pe acelaşi subiect

În ciuda faptului că fiica femeii a încercat să o oprească, tânăra de 36 de ani nu a ascultat-o ​​și, supărată că nu a putut intra în casa ei pe uşă, a decis să sară.

Doar că, în momentul în care a călcat pe marmura balconului și a încercat să pășească cu ambele picioare, pentru a traversa balustrada, o parte din marginea din beton s-a desprins odată cu marmura, iar mama s-a prăbuşit în gol de la 15 metri înălţime. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiica vecinei o ținea strâns de mână pe tânără, în momentul în care a căzut şi doar o minune a făcut să nu fie şi ea târâtă spre moarte. Cei doi copii şi mătuşa o aşteptau pe Janetina în maşina parcată lângă bloc, când s-a produs nenorocirea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Fiica mea o ținea de mână în timp ce cădea în gol". O mamă a doi copii a sfârşit tragic, în Grecia, în timp ce sărea dintr-un balcon în altul