Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Fug cu toții să se întoarcă acasă". Șobolani surprinși în timp ce săreau rând pe rând, în mers, dintr-un camion de gunoi. Imagini de coșmar pe o stradă din Canada

Imagini de coșmar surprinse pe o stradă din Ottawa, Canada. Zeci de șobolani au sărit în mers, dintr-un camion, în care abia se încărcase gunoiul.

de Monica Palade

la 04.04.2023 , 13:27

Imediat ce ajung pe șosea, rozătoarele o iau la fugă. „Uite doi, uite încă unul și încă unul. Fug cu toții înapoi acasă. Doamne Dumnezeule. Sunt peste tot pe drum”, se aude pe filmare Eashan Raman, cel care a surprins scenele de coșmar.

Bărbatul se afla la prietenul său, când lucrătorii de la salubritate le-au propus să vină în urma lor cu mașina ca să vadă ce se întâmplă. Iar imaginile vorbesc de la sine.

„Este cu siguranță o infestare, așa că este o problemă, pentru că nu ar trebui să fie atâția șobolani care cad din camion”, a spus Raman, potrivit CBS.

Articolul continuă după reclamă

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » "Fug cu toții să se întoarcă acasă". Șobolani surprinși în timp ce săreau rând pe rând, în mers, dintr-un camion de gunoi. Imagini de coșmar pe o stradă din Canada