Antena Meniu Search
x

Furios după o ceartă cu mama lui, un băiețel de 11 ani a mers cu bicicleta 130 km, timp de 24 de ore, în China. Voia să ajungă mai repede la casa bunicii

Un băiețel de 11 ani, din China, a mers cu bicicleta timp de aproape 24 de ore, încercând să ajungă la casa bunicii. Furios după o ceartă cu mama lui, copilul a plecat din Hangzhou spre Meijiang, pedalând aproape 130 de kilometri. A fost găsit de poliție epuizat și singur, într-un tunel pe o autostradă, în timp ce mânca din pâinea pusă în rucsac, înainte să plece la drum.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.04.2023, 10:55

South China Morning Post scrie despre povestea neobișnuită a unui copil de 11 ani din provincia Zhejiang, în estul Chinei. Băiatul, care locuiește în orașul Hangzhou, s-a certat cu mama lui pe 1 aprilie. Furios și simținud-se nedreptățit, copilul a strigat că o să plece de acasă și că vrea să se mute la bunica lui. Însă femeia nu și-a luat în serios fiul.

Doar, la scurt timp după aceea, băiatul și-a luat rucsacul, a pus în el pâine și apă, s-a urcat pe bicicletă și a pornit spre Meijiang, unde locuiește bunica lui, la 140 de kilometri depărtare.

Polițiștii l-au găsit pe băiat într-un tunel, mâncând din bucata de pâine luată de acasă

A pedalat timp de aproape 24 de ore. A plecat de acasă pe 1 aprilie, iar a doua zi, pe 2 aprilie, șoferii l-au zărit într-un tunel de pe una dintre autostrăzi. Îngrijorați, au chemat polițiștii la fața locului, care l-au dus pe băiatul epuizat la secție. În timpul discuțiilor cu ofițerii, tânărul de 11 ani a spus că a urmat indicatoarele rutiere pentru a ajunge la casa bunicii sale. A mers de mai multe ori în direcția greșită, ceea ce a prelungit semnificativ traseul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băiatul curajos a fost însă foarte aproape de obiectivul său. A parcurs 130 de kilometri și a fost la doar câteva zeci de minute până să ajungă la destinație. Atât părinții băiatului, cât și bunica au venit să-l ia mai târziu în acea seară. Mama a spus că fiul ei a amenințat că va pleca la casa bunicii sale, dar a crezut că a fost "doar o furie de moment".

Îngrijorare în China, tot mai mulți copii fug de acasă după ce se ceartă cu părinții

Copiii care fug de acasă, deseori după o ceartă cu părinții, apar în mod regulat în titlurile din China. Luna trecută, un băiat de 12 ani din provincia Zhejiang a fost găsit de polițiști purtând patru săbii de jucărie și două genți, la intrarea pe o autostradă. Băiatul plecase de acasă la ora 3 dimineața și le-a spus agenților că merge să învețe arte marțiale tai chi de la Zhang Sanfeng, un personaj din celebrele romane chinezești scrise de Louis Cha.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Furios după o ceartă cu mama lui, un băiețel de 11 ani a mers cu bicicleta 130 km, timp de 24 de ore, în China. Voia să ajungă mai repede la casa bunicii