Antena Meniu Search
x

Garfield, un pisoi dispărut de peste patru ani s-a întors acasă epuizat: "Viața este plină de momente minunate"

Garfield, un pisoi de 15 ani, a dispărut din casa familiei sale din Riccione, Italia, în mai 2019. După patru ani și jumătate de căutări, pisoiul s-a întors acasă singur, epuizat, dar sănătos, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 08:18

Garfield, un pisoi dispărut de peste patru ani s-a întors acasă epuizat: "Viața este plină de momente minunate"
- X / il Resto del Carlino

Povestea pisicii a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce familia sa a postat o fotografie pe Facebook. Marisa Misa Grossi, proprietara lui Garfield, a declarat că nu se aștepta niciodată să-și revadă pisoiul. "După mai bine de patru ani, a venit acasă. Epuizat, deshidratat și slab, dar viața nu îi este în pericol. Sunt în culmea fericirii. Nu m-am gândit vreodată, după ce l-am căutat peste tot, că voi putea să-l îmbrățișez din nou", a scris Grossi pe Facebook.

Motivul pentru care Garfield a dispărut rămâne un mister

"Ce mă face să fiu sigură că este chiar el? În afară de caracteristicile sale fizice, familiaritatea totală cu casa și blândețea față de câinii din casă, pentru că, până la urmă, a fost crescut de câinii din casă. Anul acesta a împlinit 15 ani. Viața este plină de momente minunate", a adăugat femeia.

Vizita la veterinar a confirmat că Garfield este chiar pisoiul care a dispărut în 2019. Pisoiul nu are microcip, așa că nu a putut fi identificat de proprietarii săi înainte de a se întoarce acasă, potrivit Rimini Today.

Motivul pentru care Garfield a dispărut rămâne un mister. Marisa Misa Grossi a spus că nu crede că pisoiul a fost abandonat, ci că a fost închis undeva sau luat de o persoană. Acum, Garfield este din nou acasă, unde este îngrijit de familia sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Garfield, un pisoi dispărut de peste patru ani s-a întors acasă epuizat: "Viața este plină de momente minunate"