Antena Meniu Search
x

Gemeni de 5 ani, găsiţi morţi în casă la scurt timp după ce mama lor s-a sinucis. De ce ar fi recurs femeia din SUA la gestul cumplit

Doi gemeni de 5 ani din Florida au fost găsiți morți după ce mama lor s-a sinucis. Anchetatorii bănuiesc că femeia i-a omorât pe copii înainte de a-și lua viața.

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 14:52

- Shutterstock

Copiii au fost găsiți morți într-o casă din Sanford, Florida, vineri, la scurt timp după ce mama lor s-ar fi aruncat în gol de pe un pod, a declarat șeriful comitatului Seminole, Dennis Lemma, într-o conferință de presă, citat de Independent.

Cei doi copii ar fi fost ucişi de mamă, înainte de a se arunca de pe un pod

Trupul femeii a fost recuperat și identificat ca fiind Catorreia Hutto, în vârstă de 31 de ani. Trupurile copiilor, Ahmed Jackson și Ava Jackson, în vârstă de cinci ani, au fost găsite în locuința mamei.

Polițiștii au găsit o armă pe jos în apropierea locului unde au fost găsiți gemenii, dar anchetatorii au declarat că nu au găsit semne evidente de violență, relatează Mediafax. Medicul legist nu a efectuat încă testele toxicologice și nu a determinat cauza morții.

Pe acelaşi subiect

Femeia se confruntase întreaga viaţă cu depresia

Catorreia Hutto lucra pentru o agenție de muncă temporară, făcând muncă de birou, și fusese văzută la locul de muncă cu câteva zile înainte, a declarat Lemma. Gemenii, care aveau nevoi educaționale speciale, nu mai fuseseră la școală din 13 octombrie, a adăugat el.

Mama lui Hutto a declarat că fiica ei s-a confruntat o viață întreagă cu depresia, dar nu existau semne evidente ale unui declin recent al sănătății sale mintale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Gemeni de 5 ani, găsiţi morţi în casă la scurt timp după ce mama lor s-a sinucis. De ce ar fi recurs femeia din SUA la gestul cumplit