Antena Meniu Search
x

Video Hoți de bijuterii, prinși de locuitorii dintr-un cartier din Spania. Deghizați în muncitori, au încercat să scape dar vecinii au reușit să-i imobilizeze

Scene desprinse din serialul Casa de Papel pe o stradă din Spania. O bandă de hoţi care jefuia un magazin de bijuterii a fost prinsă de locuitorii din cartier. Hoţii deghizaţi în muncitori au încercat să scape cu fuga, dar vecinii şi-au unit forţele şi au reuşit să îi ţină pe loc până au venit poliţiştii.

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 21:16

Vezi și

Cei doi hoţi îmbrăcaţi în salopete albastre au dat lovitura într-un magazin cu bijuterii din Sanlúcar de Barrameda, un oraş la o oră de Sevilla.

Cum au fost prinși hoții

Hoţii au încearcă să scape cu fuga. S-au urcat pe scuter, dar un bărbat curajos i-a oprit. A urmat o încăierare în care unul dintre hoţi a folosit un spray lacrimogen, iar celălalt a început să îl lovească pe temerarul trecător.

Acesta, însă, nu renunţă, şi îl imobilzează pe un tâlhar. Locuitorii din zonă reuşesc, în cele din urmă, să îi imobilizeze pe cei doi. Duşi la poliţie, hoţii s-au dovedit a fi doi tineri din Sevilla care nu erau la prima lor spargere.

Eroii acestei întâmplări au suferit răni uşoare. În semn de apreciere, proprietarul magazinului şi poliţiştii au postat mesaje de mulţumire pe reţelele sociale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Hoți de bijuterii, prinși de locuitorii dintr-un cartier din Spania. Deghizați în muncitori, au încercat să scape dar vecinii au reușit să-i imobilizeze