Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Ia-ți mâinile de pe mine". Ultimele cuvinte ale unei tinere înainte de a fi violată și ucisă, în Georgia

O femeie din Australia a fost violată și ucisă, în timp ce se afla într-o drumeție, într-un parc național din Georgia. Shanae Brooke Edwards, în vârstă de 31 de ani, vorbea la telefon cu o prietenă, când a fost atacată.

de Redactia Observator

la 03.08.2021 , 12:48

"Ia-ți mâinile de pe mine". Ultimele cuvinte ale unei tinere, înainte de a fi violată și ucisă, în Georgia "Ia-ți mâinile de pe mine". Ultimele cuvinte ale unei tinere, înainte de a fi violată și ucisă, în Georgia - Facebook

Shanae Edwards, o profesoară în vârstă de 31 de ani, se afla singură într-o drumeție. Femeia vorbea la telefon cu o prietenă în momentul în care a fost atacată. „Ia-ți mâinile de pe mine”, au fost ultimele cuvinte pe care victima a mai apucat să le spună. Trupul ei a fost descoperit a doua zi, pe o cărare din parcul național Mtatsminda, potrivit The Sun.

Shanae preda limba engleză în Georgia. Tânăra a fost văzută, vineri, părăsindu-și apartamentul în jurul prânzului, fiind echipată pentru drumeția în munți. 

Mai târziu, în aceeași zi, o femeie a publicat un mesaj pe grupul expațilot din Tbilisi că a auzit strigăte de ajutor în zona parcului național, la o oră după ce Shanae a plecat de acasă. Ceilalți utilizatori i-au transmis să se adreseze de urgență poliției.

Articolul continuă după reclamă

În cele din urmă, trupul australiencei de 31 de ani a fost descoperit pe o cărare de munte, după ce oamenii legii au lansat o acțiune de căutare cu voluntari și cu câini special antrenați pentru astfel de misiuni. 

Ministrul georgian de Interne a anunțat că are câteva indicii despre cine ar putea fi făptașul, dar nu le poate face încă publice. Acesta a dat asigurări că autoritățile fac tot ce le stă în putință pentru a-l prinde pe criminal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Mapamond » "Ia-ți mâinile de pe mine". Ultimele cuvinte ale unei tinere înainte de a fi violată și ucisă, în Georgia