Antena Meniu Search
x

"Îl lăsăm pe băiatul nostru să meargă cu îngerii". Au decis să-l deconecteze de la aparate, după zile de chin. Copilul de 7 ani din Australia se înecase cu mâncare

Decizie dureroasă într-o familie din Australia. Un băiețel de șapte ani a ajuns pe patul de spital, după ce s-a înecat cu mâncare la școală. Acum, după zile de chin, suferința lui urmează să se încheie. Familia a decis ca cel mic să fie deconectat de la aparatele care îl mai țineau în viață.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 16:11

Au decis să-l deconecteze de la aparate, după zile de chin. Copilașul de 7 ani din UK se înecase cu mâncare
Au decis să-l deconecteze de la aparate, după zile de chin. Copilașul de 7 ani din UK se înecase cu mâncare - GoFundMe

Decklan Hayward a mers la școală în Orange, New South Wales într-o zi normală ca oricare alta, pe 19 iulie. Râdea și se jucase cu prietenii lui în timpul mesei, când mâncarea i s-a blocat în gât. Personalul și paramedicii au încercat să-i salveze viața, dar Decklan nu a avut oxigen la creier timp de 20 de minute și a intrat în stop cardiac, relatează Mirror.

Copilașul va fi deconectat de la aparate

El a fost transportat cu elicopterul la un spital din Sydney cu leziuni cerebrale extinse și a fost conectat la aparate. Vineri, părinții lui au anunțat că au luat decizia sfâșietoare de a îl lasa pe băiatul nostru să-și crească aripile și să meargă cu îngerii” și să oprească aparatele care îl țin în viață. Ei urmează acum să-și ia rămas bun de la copil. 

Oricine care l-a cunoscut vreodată pe Decky știe că a fost cel mai fericit copil, amuzant și va avea întotdeauna un loc special în atât de multe dintre inimile noastre”, a declarat mătușa copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Îl lăsăm pe băiatul nostru să meargă cu îngerii". Au decis să-l deconecteze de la aparate, după zile de chin. Copilul de 7 ani din Australia se înecase cu mâncare