Antena Meniu Search
x

"Îl urăsc mai mult decât am urât vreodată ceva în viața mea. Să putrezească în iad”. Disperarea unui tată a cărui fiică a fost ucisă de soțul ei, în Grecia

Durerea și furia unui tată care și-a pierdut fiica. Tânăra de 19 ani a fost ucisă de soțul ei, în vârstă de 35 de ani, cu care aceasta avea un copil de doar nouă luni. 

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 21:18

Babis Anagnostopoulos a ucis-o pe Carolinei Crouch, în vârstă de 19 ani, în casa lor din Grecia, în mai 2021. Aceasta a susținut că a recurs la gestul extrem pentru că îi era teamă că femeia i-ar putea face rău fiicei lor, Lydia, în vârstă de doar nouă luni. Păreau cuplul perfect. El era pilot și devenise tată de nouă luni. Ea era o tănără frumoasă, devotată familiei și o mamă iubitoare. 

David Crouch, tatăl tinerei, în vârstă de 79 de ani, a vorbit în timpul procesului. Tatăl Carolinei Crouch a spus că ar fi „onorat” să-l execute pe ucigașul fiicei sale dacă pedeapsa cu moartea ar mai exista în Grecia, potrivit DailyMail.

Babis a fost condamnat anul trecut după ce a sugrumat-o pe Caroline, în casa lor dintr-o suburbie de lux a Atenei. Apoi a mințit poliția spunând că a fost ucisă „de hoți”, înainte ca muntele de minciuni pe care și-a construit povestea să se prăbușească. Avocații lui cred că bărbatul merită o pedeapsă mai blândă. Tatăl tinerei ucise, însă, crede că nicio pedeapsă nu este suficent de dură.

Tatăl Carolinei crede că acesta a ucis-o pe fată pentru că aflase că era un traficant de droguri „Dacă pedeapsa cu moartea ar fi încă disponibilă aici, aș considera o onoare să mi se permită să trag de mâner. Îl urăsc mai mult decât am urât vreodată ceva în viața mea. Să putrezească în iad”, a spus tatăl plin de durere.

Pentru a vă da o idee despre ucigașul fiicei mele, permiteți-mi să vă spun ce am aflat eu și Susana despre felul în care a tratat-o ​​pe Caroline. Când Caroline a plecat prima dată de acasă pentru a urma studiile la Universitatea din Pireu, Susana și cu mine i-am dat fiecare o sumă lunară de 750 de euro pentru mâncare, chirie și altele. În decurs de un an, s-a căsătorit și a încetat să mai frecventeze cursurile și locuia cu soțul ei. Am făcut asta pentru că am simțit că ar fi frumos dacă Caroline ar putea avea o anumită independență financiară față de soțul ei și să nu fie nevoită să-i ceară bani pentru a cumpăra haine și alte obiecte personale. Am aflat după moartea ei, banii pe care Susana și cu mine îi puneam în contul bancar al lui Caroline în fiecare lună au fost însușiți de soțul ei și că de fiecare dată când avea nevoie de bani pentru a cumpăra o cafea sau pentru a cumpăra hrană pentru animalele ei de companie trebuia să-i ceară lui acești bani. Pentru mine este un mister cum a tolerat acest comportament. Caroline fusese întotdeauna o fată cu voință puternică, cu idei fixe și nu și-ar fi lăsat niciodată voința călcată în picioare”, a spus tatăl.

Babis a sugrumat-o pe Caroline și apoi și-a acoperit crima timp de șase săptămâni, insistând că a fost ucisă de hoți, care i-au sugrumat chiar și câinele de companie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Îl urăsc mai mult decât am urât vreodată ceva în viața mea. Să putrezească în iad”. Disperarea unui tată a cărui fiică a fost ucisă de soțul ei, în Grecia