Antena Meniu Search
x

Video Imagine sfâşietoare: Un câine trist stă în faţa unui magazin în aşteptarea omului drag, în Malaezia. Povestea care a făcut înconjurul internetului

O imagine sfâşietoare cu un câine trist care stătea într-o ploaie torenţială, în faţa unui club, a făcut înconjurul internetului. Animalul părea să aştepte pe cineva, iar în scurt timp povestea lui avea să fie aflată, iar patrupedul să ajungă din nou în braţele omului drag.

de Monica Palade

la 01.05.2023, 09:15

Vezi și

Câinele Bairava s-a reunit cu stăpâna sa, după ce înregistrarea video cu el a devenit virală. S-a întâmplat în Malaezia.

În aşteptarea omului drag

Clipul, postat pe TikTok de @jimjimmie, îl arăta pe patruped stând în fața unui local din orașul Sembilan. Potrivit proprietarului clubului, animalul rămăsese acolo, nemișcat, timp de patru zile la rând. Un bărbat, care de obicei se filmează în timp ce oferă mâncare animalelor fără stăpân din oraș, se apropiase de el pentru a-l muta într-o zonă mai adăpostită, oferindu-i și mâncare.

"Vino aici, vino și mănâncă. Chiar dacă nu vrei să mănânci, te rog să te muți de acolo", se aude spunând Jim în videoclip. A durat doar puţin până când înregistrarea a devenit imediat virală. Iar proprietara câinelui l-a contactat imediat pe Jim, după ce a văzut clipul. Femeia de 40 de ani, originară din Malacca, a spus că Bairava a dispărut cu opt luni mai devreme, tocmai în momentul în care se recupera dintr-un boala.

Familia îl salvase în urmă cu cinci ani, când era încă un cățel. Când Bairava a dispărut, l-au căutat cu disperare, dar în zadar, mai bine de o lună. Câinele era ca un membru al familiei, foarte răsfățat, îi plăcea să doarmă lângă copiii femeii. "M-am plimbat prin cartier strigându-i numele mai bine de o lună. Dar nu am l-am mai văzut", a explicat Vaani. „Oamenii din cartier mă cunoșteau, unii chiar m-au întrebat de ce sunt atât de nervoasă și fac atâta gălăgie, strigând și țipând.”

Din fericire, tristeţea lui Bairava s-a şters în braţele oamenilor săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Imagine sfâşietoare: Un câine trist stă în faţa unui magazin în aşteptarea omului drag, în Malaezia. Povestea care a făcut înconjurul internetului