Meniu
Search
x

Foto Imaginea virală cu un băiețel de 6 ani care n-a ieșit din cuvântul mamei și a ținut masca inclusiv în fotografia pentru școală, în SUA

Gestul unui băiețel de șase ani, a cărui mamă i-a cerut să-și păstreze masca pe față la școală, a devenit viral pe Internet. Copilul a pozat în albumul școlii cu masca de protecție refuzând să o dea jos chiar și pentru câteva secunde, în ciuda insistențelor fotografului.

De Ana Maria Ghiarasim la 29.09.2021, 13:58

S-a întâmplat la o școală din Las Vegas. Mason Peoples, elev în clasa întâi, a stat la poza pentru albumul clasei cu masca pe față. Fotografia a fost împărtășită pe Facebook de mama sa, Nicole Peoples, care a scris că fiul ei a ales să respecte întocmai sfatul de acasă. ”Nu, mulțumesc, o ascult mereu pe mama!”, i-ar fi spus copilul fotografului.

”Sunt atât de mândră de ele că s-a ținut de cuvânt, dar ar fi trebuit să fiu mai exactă cu privire la ce avea de făcut în acea zi”, a scris mama, pe Facebook.

În timp ce imaginea cu băiatul cu mască a devenit rapid virală pe Internet, Mason nu este singurul elev care a ales să păstreze masca de protecție pentru fotografiile școlare în acest an, potrivit Matthew Comfort, directorul filialei Dorian Studio, studioul care s-a ocupat de fotografiile de la școala lui Mason.

”Am făcut poze la sute de elevi în această toamnă care au ales să poarte măștile”, a spus Comfort pentru Good Morning America. ”Nu este un incident izolat”, a mai spus el. „Dacă elevii nu vor să scoată masca, din motive de siguranță, nu îi forțăm să o facă”, a spus acesta. ”Fotograful a făcut exact ceea ce trebuia să facă”.

Fotografia lui Mason, acum virală, este un semn al vremurilor, acesta fiind deja al treilea an școlar consecutiv afectat de pandemia de coronavirus.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Imaginea virală cu un băiețel de 6 ani care n-a ieșit din cuvântul mamei și a ținut masca inclusiv în fotografia pentru școală, în SUA

Breaking News

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%