Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu o fetiță de 7 ani purtată de o călăuză peste zidul de 9 metri de la granița dintre Mexic și SUA, înainte de a fi abandonată

Patrula de frontieră a Statelor Unite a publicat o filmare în care se vede cum o fetiță de șapte ani este purtată de o călăuză peste zidul de 9 metri de la granița dintre Mexic și SUA și abandonată imediat ce a ajuns pe teritoriul american.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.10.2021, 10:09

Imaginile șocante arată fetița care se agață de spatele traficantului de persoane în timp ce urcă pe peretele de 9 metri folosind o frânghie. Apoi poate fi văzut mergând la mică distanță de zid cu copilul, înainte de a se întoarce de unul singur înapoi în Mexic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întreaga operațiune a traficantului s-a petrecut sub ochii agenților de patrulare de la frontieră, care au optat însă să nu se apropie de bărbat, ca nu cumva ca acesta să se sperie și fetița să fie aruncată peste zid. 

Pe acelaşi subiect

"Agenții au recunoscut imediat situația periculoasă creată de traficant și au decis să aștepte ca fetița să fie în siguranță pe pământ, înainte de a se apropia", a spus US Customs and Border Protection.

Fetița de 7 ani era din El Salvador

Potrivit The Independent, fetița, din El Salvador, a fost preluată de un echipaj medical înainte de a fi dusă la un centru de procesare a imigranților.

„Contrabandiștii vor privi întotdeauna copiii ca pe o marfă pentru a obține profit, ignorând siguranța și bunăstarea oricărei persoane”, a mai arătat agenția.

Nu este clar dacă au fost făcute arestări în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » Imagini cu o fetiță de 7 ani purtată de o călăuză peste zidul de 9 metri de la granița dintre Mexic și SUA, înainte de a fi abandonată