Antena Meniu Search
x

Incident bizar: Un student și-a pierdut ambele picioare, după ce a mâncat resturile puse în frigider cu o seară înainte

Un student și-a pierdut picioarele din cauza unei infecții, după ce a mâncat resturile care fuseseră puse la pachet, în frigider, cu o seară înainte.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 18:38

- Shutterstock

Tânărul, care a fost identificat doar ca JC în New England Journal of Medicine, a mâncat preparatul cu pui și tăiței pe care prietenul său îl cumpărase de la un restaurant cu o seară înainte și s-a îmbolnăvit imediat. El a început să aibă temperatură extrem de ridicată, iar ritmul cardiac a crescut la 166 de bătăi pe minut, moment în care a fost transportat de urgență la spital pentru a fi sedat, conform Daily Star.

Potrivit datelor, băiatul nu avea alergii, avea inclusiv toate vaccinurile din copilărie făcute și consuma rar alcool. Raportul spunea: ''Pacientul a fost bine până cu 20 de ore înainte de această internare, când s-au dezvoltat dureri abdominale difuze și greață după ce a mâncat orez, pui și resturi din meniul de la restaurant. Cu cinci ore înainte de această internare, a apărut o decolorare a pielii, iar un prieten a dus pacientul la departamentul de urgență al unui alt spital pentru evaluare.''

Ulterior s-a confirmat că JC suferea de o infecție bacteriană agresivă care i-a făcut rinichii să cedeze și sângele a început să se coaguleze. Rezultatele au arătat că este vorba despre ceva ce poartă numele de Neisseria meningitidis, care este o formă de sepsis ce pune viața în pericol. Țesutul de pe degete a dezvoltat cangrenă, la fel ca și picioarele, ducând la amputarea acestora. Incidentul a fost calificat drept un incident extrem de bizar. Din fericire, studentul a supraviețuit calvarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Incident bizar: Un student și-a pierdut ambele picioare, după ce a mâncat resturile puse în frigider cu o seară înainte