Antena Meniu Search
x

Foto Influencer din Singapore, vedetă pe OnlyFans, condamnat la închisoare. Premieră cu implicaţii uriaşe pentru creatorii de conţinut

Singapore a luat o decizie în premieră, cu privire la sancţionarea unui creator de conţinut de pe platforma dedicată adulţilor OnlyFans. Titus Low a fost condamnat la închisoare şi amendat cu peste 2.000 de dolari, pentru distribuirea de "fotografii şi videoclipuri obscene" în mediul online. Tânărul model în vârstă de 22 de ani va sta trei săptămâni după gratii.

de Redactia Observator

la 13.10.2022, 12:18

Un model activ pe platforma pentru adulţi OnlyFans a fost condamnat la trei săptămâni de închisoare şi va achita o amendă de aproximativ 2.000 de dolari, pentru materialele "obscene" postate pe acest site. Este prima astfel de pedeapsă decisă de judecătorii din Singapore, iar premiera ar putea avea implicaţii majore pe viitor pentru creatorii de conţinut din ţară. 

Condamnare în premieră, în Singapore

Titus Low a fost sancţionat întrucât Singapore interzice distribuirea imaginilor cu caracter pornografic prin intermediul oricăror mijloace electronice. De asemenea, este ilegal să câştigi bani din astfel de activităţi, relatează BBC. "Cu siguranţă, acest caz a stabilit un precedent, iar alţi utilizatori OnlyFans vor fi expuşi unor riscuri similare", a declarat Kirpal Singh, avocatul lui Low. "Cred că mesajul este destul de clar. Autorităţile sunt gata să îi condamne pe cei care transmit materiale explicite, nu doar pe OnlyFans, ci pe orice platformă din acest spectru", a adăugat el.

Low a fost arestat în decembrie 2021, după ce o femeie a găsit imagini cu caracter sexual explicit în telefonul nepoatei sale de doar 12 ani. Aceasta a depus o plângere la poliţie, iar de aici a început întregul proces. Tânărul model, în vârstă de 22 de ani, se înscrisese pe platforma OnlyFans de doar câteva luni, însă a devenit rapid o adevărată vedetă locală în domeniu.

Reacţia modelului de pe OnlyFans

În urma plângerii, ofiţerii i-au confiscat telefonul şi tableta, apoi i-au schimbat datele din contul de OnlyFans. Dar Low a reuşit să recapete accesul la pagina sa şi a încărcat, în continuare, fotografii şi videoclipuri nud atât aici, cât şi pe o pagină secundară. Acesta a mărturisit că era sursa lui principală de venit. În urma verdictului dat miercuri, Low a scris pe Twitter că e "bucuros că totul s-a terminat". Tânărul influencer are peste 210.000 de urmăritori pe reţelele de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Influencer din Singapore, vedetă pe OnlyFans, condamnat la închisoare. Premieră cu implicaţii uriaşe pentru creatorii de conţinut