Antena Meniu Search
x

Influenceriţă şi antreprenoare de succes, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 14 ani ''de 4 ori în 24 de ore'', în Australia

O influenceriţă extrem de cunoscută în Australia este acuzată că a întreținut relații sexuale cu un băiat de 14 ani. Poliția spune că antreprenoarea din Sydney, pe numele său Savannah Daisley, a întreţinut relaţii intime cu adolescentul de patru ori în 24 de ore, anul trecut.

de Redactia Observator

la 01.07.2022, 22:27

Influenceriţă şi antreprenoare de succes, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 14 ani
Influenceriţă şi antreprenoare de succes, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 14 ani - Instagram

Femeia în vârstă de 45 de ani s-a prezentat marți la Tribunalul Waverley din Sydney, fiind acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor în vârstă de 14 ani. Poliția susține că totul a avut loc în cele 24 de ore, pe 20 mai, anul trecut, în aceeași suburbie din North Shore în care locuiește Daisley, conform Daily Mail

Femeia este o influenceriţă şi o antreprenoare de succes

Influenceriţa de pe Instagram, care se laudă cu zeci de mii de urmăritori pe platformă, era băută bine în momentul presupusei infracțiuni, conform acuzațiilor oamenilor legii. Marți, lui Daisley i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune de la Tribunalul Local Waverley. Aceasta neagă cu fermitate acuzațiile. Poliția a dezvăluit instanței că femeia a vorbit cu victima prin telefon, recunoscând că l-a sărutat pe băiat, dar își amintește prea puțin despre presupusele infracțiuni. 

Daisley, fiica celebrului crescător de cai Ross Daisley, va fi ținută în arest preventiv la Centrul de corecție pentru femei Silverwater până când cazul ei va ajunge la Curtea din Manly pe 2 august. Celula închisorii în care își va petrece cel puțin luna următoare este departe de priveliștile uluitoare ale portului Sydney, peisaj pe care era obișnuită să îl vadă din casa ei de pe malul exclusivist al orașului.

Femeia de afaceri de succes a fondat Smart Cleanse - un program de 14 zile care cuprinde tehnici care promit să detoxifice corpurile clienților, să elimine stresul, să scadă kilograme și să împiedice îmbătrânirea. Produsele lui Daisley se vând acum în toată Australia, după ce a obținut contracte cu gigantul farmaceutic Priceline în 2018 și cu gigantul suplimentelor Mr. Vitamin în 2020. 

Se pare că femeia avea inclusiv probleme cu alcoolul. Săptămâna trecută, ea a scris o postare pe Facebook în care declara că nu a mai băut de 223 de zile. Avocatul acesteia a spus: ''Instrucțiunea pe care mi-a dat-o a fost că apelul telefonic a fost destul de acuzator pentru ea. Problema este că s-au recunoscut anumite lucruri care au fost interceptate telefonic și este o chestiune destul de gravă''. Între timp, adolescentul a fost pus sub protecţie specială, iar identitatea nu i-a fost dezvăluită având în vedere că este minor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Influenceriţă şi antreprenoare de succes, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 14 ani ''de 4 ori în 24 de ore'', în Australia