Antena Meniu Search
x

"Își lasă în urmă părinții şi fratele mai mic". Familia tânărului britanic, ucis după petrecerea de absolvire a liceului, mesaj emoţionant după moartea acestuia

Un adolescent din Anglia este cercetat de poliţişti, fiind acuzat că a ucis un tânăr de 18 ani, în timp ce acesta din urmă se întorcea acasă de la balul de absolvire al şcolii. 

de Redactia Observator

la 30.05.2022, 10:20

Tânărul ucis în timp ce se întorcea de la balul de absolvire
Tânărul ucis în timp ce se întorcea de la balul de absolvire - Twitter

Kajetan Migdal, în vârstă de 18 ani, a fost găsit cu răni grave pe mai multe zone ale corpului, vineri, în jurul orei locale 23:30, în oraşul Stevenage, Heartfordshire, scrie Daily Mail.

Adolescentul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Lister pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare, dar în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decedat câteva ore mai târziu. 

Principalul suspect în acest caz este un tânăr de aceeaşi vârstă, Patrick Sharp. El este acuzat de uciderea lui Kajetan Migdal, dar şi pentru că deţinea droguri şi o armă într-un loc public. Luni el va apărea în faţa judecătorilor britanici.

Un purtător de cuvânt al Hertfordshire Constabulary a declarat: „Un bărbat a fost acuzat după moartea unui alt bărbat în Stevenage. Patrick Sharp, în vârstă de 18 ani, a fost duminică acuzat de crimă, deținere de armă ofensivă și deținere de droguri. El a fost arestat preventiv şi se va prezenta luni în fața judecătorilor Tribunalului St Albans"

Pe acelaşi subiect

Ucis după petrecerea de absolvire

Detectivul superintendent Michael Trotman a spus: „Înțeleg că vestea acestui incident va fi un șoc imens pentru comunitate și gândurile noastre sunt la toți cei care au fost afectați. Dacă aveți orice nelămurire, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa Safer Neighborhood de poliție locală.

Familia victimei a fost, de asemenea, devastată după aflarea veştii şi l-au descris pe tânăr ca fiind un tânăr iubitor, vesel şi care avea în faţă "un viitor strălucit".

"Era cunoscut pentru dragostea sa pentru dans, animale, munca grea și prietenii grijulii. Fiind un performant academic și în hobby-urile sale, era pregătit pentru lucruri mari. Tocmai terminase școala și avea toată viața în faţă", a transmis familia într-un mesaj prin care îi aduce un omagiu tânărului.

Mătușa lui Kajetan a scris şi ea un mesaj, în momentul în care a aflat despre tragedie. „Ca familie, suntem complet șocați și devastați de această pierdere uriașă. Avea toată viața în față și o vară interesantă planificată. Își lasă în urmă părinții (sora mea Gemma și soțul ei Janusz), fratele mai mic Fabian și familia întreagă”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Își lasă în urmă părinții şi fratele mai mic". Familia tânărului britanic, ucis după petrecerea de absolvire a liceului, mesaj emoţionant după moartea acestuia