Antena Meniu Search
x

"Suntem complet șocați și devastați". Un tânăr de 18 ani, ucis când se întorcea de la balul de absolvire, în Regatul Unit

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost ucis în timp ce se întorcea acasă de la balul de absolvire, în Stevenage, Hertfordshire din Regatul Unit. Poliţia are deja un suspect. Este vorba despre un băiat de aceeaşi vârstă, care a fost deja arestat de poliţie.

de Redactia Observator

la 29.05.2022, 16:26

Un tânăr de 18 ani, ucis în timp ce se întorcea acasă de la balul de absolvire în Regatul Unit

Kajetan Migdal se îndrepta spre casă de la balul de absolvire al școlii când a fost atacat în Stevenage, Hertfordshire. Totul s-a întâmplat vineri, cu puţin înainte de miezul nopţii. El a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge. A fost transportat la Spitalul Lister, dar a murit la primele ore ale zilei de sâmbătă.

Poliţia are un suspect, un tânăr de 18 ani, care a fost arestat deja arestat. 

Deși a fost făcută o arestare, continuăm ancheta și facem apel la oricine are informații despre ceea ce s-a întâmplat, să contacteze, a declarat inspectorul detectiv Justine Jenkins de la Unitatea de infracțiuni majore din Bedfordshire, Cambridgeshire și Hertfordshire.

Mătuşa lui Kajetan, strânge bani pentru înmormântare şi reunirea familiei

Pe acelaşi subiect

Mătușa lui Kajetan, Corrie Everett, din Texas, a creat o pagină GoFundMe în memoria lui pentru a strânge bani pentru înmormântare și costuri de călătorie. Până acum a fost promisă suma de aproape 13.000 de dolari.

Ca familie, suntem complet șocați și devastați de această pierdere uriașă. (...) Își lasă în urmă părinții (sora mea Gemma și soțul ei Janusz), împreună cu fratele său mai mic Fabian și familia noastră extinsă de pe tot globul, a spus Corrie Everett, mătuşa lui Kajetan.

Mătuşa lui Kajetan îşi doreşte acum să reunească întreaga familie, pentru a-i oferi nepotului său înmormântarea pe care o merită. Toți banii strânși vor fi folosiţi astfel, pentru transportul membrilor familiei şi implicit pentru înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Suntem complet șocați și devastați". Un tânăr de 18 ani, ucis când se întorcea de la balul de absolvire, în Regatul Unit