Antena Meniu Search
x

Foto Italian acuzat că şi-a ucis cu sânge rece mama: A tranşat-o, i-a pus rămăşiţele în pungi şi a aruncat-o prin mai multe zone din Napoli

Un italian a mărturisit că şi-a ucis mama şi i-a dezmembrat trupul pentru a arunca părțile corpului, puse în pungi de cumpărături, în mai multe zone din oraș. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 13.09.2021, 22:34

Italian acuzat că şi-a ucis cu sânge rece mama
Italian acuzat că şi-a ucis cu sânge rece mama - @eddylizard via Daily Star

Eduardo Chiarolanza, în vârstă de 47 de ani, ar fi recunoscut oficialilor de poliție că și-a ucis mama, Eleonora Di Vicino, în vârstă de 85 de ani, la Napoli. Di Vicino fusese anterior dispărută după ce o cunoștință a acesteia și sora ei şi-au exprimat îngrijorările la poliție, spre sfârșitul lunii august, potrivit anchetatorilor.

Principalul suspect este unul dintre cei trei copii ai femeii

Femeia în vârstă vorbea în mod regulat cu un director de școală locală, dar nici măcar el nu mai auzise nimic de aceasta. Poliția a găsit una dintre pungile de cumpărături, care conținea rămășițe umane, înainte de a-l identifica pe suspect. După câteva zile de investigații, poliția a stabilit că principalul luat în vizor era unul dintre cei trei copii ai acesteia, Chiarolanza. Pe vremea aceea locuia cu mama sa.

Prietenii și familia ar fi spus poliției că bărbatul avea probleme de când a devenit șomer, în urmă cu câțiva ani. După ce a negat inițial totul, Chiarolanza a mărturisit pe 10 septembrie polițiștilor că într-adevăr și-a ucis mama și că a încercat să scape de trupul ei după aceea. Poliția a găsit sânge în apartamentul pe care îl împărțeau. Se consideră că acela ar fi chiar locul crimei.

În prezent, oamenii legii lucrează pentru a descoperi exact când Chiarolanza și-a ucis și dezmembrat mama. De asemenea, polițiștii încearcă să localizeze celelalte părți ale corpului victimei, care au fost, de asemenea, plasate în saci de cumpărături și ar fi fost aruncate. Vor folosi câini în încercarea de a descoperi pungile lipsă. Primele părți ale corpului femeii au fost găsite săptămâna trecută. Ancheta este încă în desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Italian acuzat că şi-a ucis cu sânge rece mama: A tranşat-o, i-a pus rămăşiţele în pungi şi a aruncat-o prin mai multe zone din Napoli