Antena Meniu Search
x

Foto Kevin, cel mai înalt câine din lume, a murit subit la scurt timp după ce a câştigat titlul: "A fost cel mai bun uriaş"

Kevin, un Dog german în vârstă de 3 ani, proclamat în luna martie cel mai înalt câine din lume de Cartea Recordurilor a murit subit, în Iowa, SUA, după ce a fost supus unei operaţii chirurgicale.

de Redactia Observator

la 25.06.2024 , 12:01

Cel mai înalt câine din lume, un dog german din statul Iowa pe nume Kevin a murit brusc după ce a fost supus unei operaţii. Kevin, în vârstă de trei ani, a murit după ce s-a îmbolnăvit și a suferit o intervenție chirurgicală neplanificată, potrivit unei declarații de luni a Guinness World Records, care, în martie, l-a recunoscut oficial drept cel mai înalt câine din lume, relatează The Guardian.

Într-o declarație, coproprietarii lui Kevin, Tracy și Roger Wolfe, și-au descris familia ca fiind "devastată": "A fost cel mai bun uriaș", scrie în declarația familiei Wolfe, care a fost împărtășită de Guiness World Records. "Suntem atât de bucuroși că a reușit să doboare recordul și să aibă acea lumină asupra lui. El a adora atenția".

Ce înălţime avea câinele

Articolul continuă după reclamă

Kevin măsura aproximtiv un metru când nu stătea ridicat pe două picioare. Cățelul și-a asigurat titlul de cel mai înalt câine mascul în viață din lume, după ce recordul a fost anulat de moartea, cu șase luni mai devreme, a lui Zeus, un alt dog german, a declarat Guinness. Zeus - care avea de asemenea trei ani când a murit şi o înălțime de 1,046 metri atunci când i-a fost amputat piciorul drept din față în urma unui cancer de oase, care mai apoi s-a dezvoltat într-un caz fatal de pneumonie.

Kevin şi-a primit numele după protagonistul seriei de filme "Singur acasă". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Mapamond » Kevin, cel mai înalt câine din lume, a murit subit la scurt timp după ce a câştigat titlul: "A fost cel mai bun uriaş"