Antena Meniu Search
x

La 15 ani a ucis 5 oameni, inclusiv 3 copii, gonind pe străzi cu o maşină furată. Acum, tânărul a fost prins iar la volan, fără permis, în UK

Cinci persoane au murit într-un accident rutier tragic, provocat de un adolescent în vârstă de 15 ani care nu avea permis de conducere. Printre victimele minorului din Marea Britanie s-au numărat şi doi fraţi, de 12, respectiv 14 ani, însă nici măcar gândul la vieţile răpite nu l-a convins pe băiat să se oprească. Adolescentul a fost prins din nou la volanul maşinii pe care o conduce ilegal.

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 15:49

Tânărul a fost prins iar la volan, fără permis, în UK
Tânărul a fost prins iar la volan, fără permis, în UK - Profimedia

Jason Lee Asquith, în vârstă de 15 ani, conducea un Renault Clio furat când s-a izbit de un copac, în Leeds, pe 25 noiembrie 2017. A răpit atunci cinci vieţi, relatează Daily Mail. Frații Ellis și Elliott Thornton, în vârstă de 12 și 14 ani, au murit pe loc, alături de Darnell Harte (15 ani), Anthony Armour (28 de ani) și Robbie Meerun (24 de ani). Şoferul imprudent a fost condamnat la patru ani și jumătate de detenție, iar anul trecut a fost eliberat condiționat.

Tânărul a fost prins din nou la volan

Acum, Jason Lee Asquith a ajuns din nou în instanţă, după ce a fost prins la volanul unei maşini, cu toate că nu mai are dreptul de a conduce o bună perioadă de timp. Întrucât nu avea încă 18 ani atunci când a provocat accidentul, numele său nu a fost făcut public. Dar în urma incidentului recent, datele sale au fost transmise presei locale. Iar familia victimelor sale a reacţionat imediat. Shelley Harte, mama unuia dintre tinerii ucişi, este devastată: "A ucis cinci oameni și a scăpat fără grijă. (...) Sunt absolut îngrozită că a urcat din nou la volan. Nu şi-a învăţat lecţia. A ucis cinci oameni și stă acolo și râde de noi."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » La 15 ani a ucis 5 oameni, inclusiv 3 copii, gonind pe străzi cu o maşină furată. Acum, tânărul a fost prins iar la volan, fără permis, în UK