Antena Meniu Search
x

Foto Lacrimile unei mame, după ce fetiţa de 13 ani s-a înecat într-un lac. Omagiul sfâșietor adus copilei din UK: "Era fericită, era strălucitoare''

O mamă cu inima sfâșiată, care şi-a pierdut fiica în vârstă de 13 ani după ce copila s-a înecat într-un lac, a adus un ultim omagiu emoţionant.

de Redactia Observator

la 24.07.2021, 10:48

Lacrimile unei mame după ce fetiţa ei de 13 ani s-a înnecat într-un lac
Lacrimile unei mame după ce fetiţa ei de 13 ani s-a înnecat într-un lac - Facebook

Nicole Sanders era împreună cu mama ei la Ducklington Lake din Witney, Oxfordshire, duminică, pentru a se bucura de vremea caldă. Dar, în timp ce se afla în apă, copila nu a mai putut să se ţină la suprafaţă, finalul fiind unul tragic. Serviciile de urgenţă au fost chemate imediat la faţa locului. În ciuda eforturilor depuse, Nicole nu și-a recăpătat cunoștința și a fost declarată moartă la scurt timp.

Mama ei, Amanda Holmes, a descris-o pe Nicole drept o fată care avea simţul umorului: "Era fericită, era strălucitoare. Era doar o fată grijulie. Nu mă înțelegeți greșit, a avut momentele ei când era o mică doamnă, dar toți copiii o fac. Ar fi făcut orice pentru a ne ajuta pe oricare dintre noi, era absolut genială și era o bună prietenă''.

Familia este în stare de şoc după moartea fetiţei

Femeia a declarat că, după tragedie, nu a mai putut intra în camera lui Nicole, transmite BBC News. Amanda a adăugat: ''Sora ei nu va mai intra în camera pe care o împărţeau. Frățiorul ei are doar șase ani. A spus: nu-ți face griji, mami, pentru că este o stea și de fiecare dată când vezi o stea, este Niki'', notează Mirror

Tatăl copilei, Joe Middleton, i-a adus, de asemenea, un omagiu tinerei: ''Era plină de energie, era plină de viață. Ne așteptăm să intre pe ușă și nu va face niciodată asta. A fost cel mai fericit copil pe care l-am cunoscut vreodată. Putea să lumineze o cameră. Pur și simplu i-a plăcut viața''.

Bărbatul a declarat că vecinii i-au susţinut după pierderea copilei. A fost creată inclusiv o campanie de strângere de fonduri. Ancheta continuă în acest caz, poliţiştii declarând că moartea este tratată drept una inexplicabilă. Oamenii legii aşteaptă rezultatele de la medicul legist. ''Gândurile noastre sunt către familia fetei și către cei dragi în acest moment incredibil de dificil."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Lacrimile unei mame, după ce fetiţa de 13 ani s-a înecat într-un lac. Omagiul sfâșietor adus copilei din UK: "Era fericită, era strălucitoare''