Antena Meniu Search
x

Foto Lavinia Amalia s-a stins la spital, sub ochii soțului, la 6 zile după ce a fost călcată de o mașină, în Italia. Organele româncei vor fi donate

Lavinia Amalia Mitrea, o româncă în vârstă de 39 de ani din Italia, a murit după un grav accident produs pe data de 3 noiembrie în Martignacco. Femeia ieșise dintr-o parcare și traversa strada atunci când a fost lovită puternic de o șoferiță. Acesta i-a acordat imediat primul ajutor și a anunțat echipajele de urgență, însă medicii nu au mai putut să-i salveze viața. După șase zile de agonie la spitalul din Unite, inima româncei a încetat să mai bată.

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 10:49

româncă din Italia
Lavinia Amalia s-a stins după 6 zile de agonie, în Italia, în urma unui accident de o mașină. Organele româncei vor salva alte vieți - Messaggero Veneto

Presa din Italia scrie că românca, rezidentă în Gemona, a murit în dimineața zilei de marți, la spital. În urma ei a rămas soțul, Emmanuele Grimaldi, care lucrează chiar la unitatea medicală în care s-a stins Lavinia Amalia Mitrea, și doi copii - de 3 și respectiv 14 ani. Familia a decis, după deces, ca organele ei să fie prelevate și să ajute alți pacienți a căror viață atârnă de un fir de ață. De altfel, aceasta fusese chiar dorința româncei.

Românca era stabiltă de mai mulți ani în Italia și întemeiase o familie

Lavinia Amalia Mitrea locuia de mai mult timp în localitatea Gemona, împreună cu familia, după câțiva ani petrecuți în Ampezzo, din regiunea Carnia. Moartea fulgerătoare a româncei a cauzat comunității din Gemona o tristețe profundă. "Regretăm enorm de mult această tragedie! Administrația și întreaga comunitate sunt alături de soțul ei, de copiii ei frumoși și de toate rudele sale", a declarat primarul Roberto Revelant, potrivit friulioggi.it.

Anchetă după moartea româncei Lavinia Amalia Mitrea

Polițiștii italieni au deschis o anchetă și investighează în prezentat accidentul care i-a provocat moartea româncei. Lavinia Amalia Mitrea tocmai ieșise dintr-o parcare și se îndrepta spre un magazin situat de pe cealaltă parte a carosabilului când, din motive încă nu au fost stabilite, a fost lovită de o mașină condusă de o altă femeie ce locuiește în zonă.

Șoferița a oprit imediat pentru a-i acorda primul ajutor și a sunat la salvare, dar rănile grave suferite de Lavinia au fost prea grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Lavinia Amalia s-a stins la spital, sub ochii soțului, la 6 zile după ce a fost călcată de o mașină, în Italia. Organele româncei vor fi donate