Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"M-a întrebat dacă îi pot lua durerea". A murit din cauza cancerului, la câteva zile după ce a dezvăluit cel mai macabru secret al ei

A murit la scurt timp după ce și-a recunoscut păcatul. O femeie de 77 de ani a murit din cauza cancerului la sân, la câteva zile după ce a recunoscut că și-a omorât fiul în vârstă de 7 ani, în 1981, ca să-i curme suferința. Copilul avea cancer în fază terminală și nu era permisă moartea asistată.

de Redactia Observator

la 08.07.2024 , 16:14

A murit din cauza cancerului, la câteva zile după ce a dezvăluit cel mai macabru secret al ei A murit din cauza cancerului, la câteva zile după ce a dezvăluit cel mai macabru secret al ei - BBC

Antonya Cooper, în vârstă de 77 de ani, din Abingdon, Oxfordshire, a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer de sân, pancreas și ficat în stadiu terminal, a declarat familia ei într-un comunicat. Antonya a recunoscut recent că și-a ucis fiul pe nume Hamish, în vârstă de șapte ani, în 1981, într-un efort de a schimba legea privind moartea asistată, potrivit Mirror.

A murit la scurt timp după ce a recunoscut că și-a ucis fiul

Moartea asistată nu este legală în Marea Britanie. Poliția din Thames Valley ar fi mers la casa femeii, după ce aceasta a recunoscut într-un interviu că și-a ucis fiul, ca să-i curme suferința.

Articolul continuă după reclamă

"A fost exact așa cum și-a dorit ea. A trăit viața în condițiile ei și a murit în condițiile ei", a povestit fiica femei, despre mama ei.

Hamish, în vârstă de șapte ani, suferea de neuroblastom, o formă foarte rară de cancer. Antonya, mama lui, a spus că Hamish a suferit foarte multe dureri și, după 16 luni de tratament, ea a recunoscut că i-a administrat o doză mare de morfină ca să-l scutească de durere. 

„Hamish mi-a spus că suferă și m-a întrebat dacă îi pot înlătura durerea, el știa, știa ce se va întâmpla. Își iubea mama iar eu l-am iubit extrem de mult și nu aveam de gând să-l las să sufere”, a povestit femeia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Mapamond » "M-a întrebat dacă îi pot lua durerea". A murit din cauza cancerului, la câteva zile după ce a dezvăluit cel mai macabru secret al ei