Meniu
Search
x

Video Mai multe persoane au fost luate pe sus și aruncate în apă de o trombă marină, în Germania

Fenomen periculos în Kiel. Şapte persoane au fost rănite după ce o trombă marină a trecut peste oraşul din nordul Germaniei, au anunţat autorităţile, joi dimineaţă.

De Redactia Observator la 30.09.2021, 13:50
Vezi și

''Aşa ceva este absolut imposibil de prognozat'', a declarat meteorologul Sebastian Wache pentru DPA, adăugând că tornada s-a format la periferia oraşului Kiel. Potrivit pompierilor, patru persoane au fost rănite grav, în timp ce alte trei trei au suferit răni moderate. Unele dintre persoanele rănite au fost lovite în zona capului de obiecte luate de vânt.

Acoperişuri au fost smulse de pe case, iar ţigle s-au desprins din cauza vântului, au precizat pompierii. Mai multe imagini video surprinse în timpul incidentului au fost distribuite pe internet.

Preşedintele unui club de canotaj din Kiel - First Kiel Rowing Club -, Bernd Klose, a declarat că situaţia este ''tristă'', povestind că un copac a fost doborât de vânt, iar mai multe pubele au fost răsturnate.

Pe acelaşi subiect

''O mulţime de (obiecte) zburau în jur'', a relatat un angajat al unui restaurant din apropiere, adăugând că evenimentul ''a afectat emoţional pe toată lumea'', scrie Agerpres.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Mai multe persoane au fost luate pe sus și aruncate în apă de o trombă marină, în Germania