Antena Meniu Search
x

Foto "Mamă, ajutor!". Ultimul strigăt al fiicei răpite, care a sfârşit îngropată în curtea vecinului. Ucigaşul e căutat în Brazilia

O tânără de 20 de ani şi-a luat rămas bun de la mama ei şi a plecat să cumpere legume. A fost ultimul schimb de priviri dintre cele două femei, pe care moartea fetei avea să le despartă pe veci. Trupul ei fără viaţă a fost descoperit în grădina vecinului, dar tot mama tinerei se simte vinovată. Crede că ar fi putut preveni tragedia.

de Redactia Observator

la 05.05.2022, 22:58

Mama unei tinere care a fost găsită moartă, în grădina vecinului, a dezvăluit că ar fi putut preveni tragedia. Femeia măcinată de vinovăţie a povestit că a trimis-o pe Thuane da Silva Machado să cumpere legume. Dar momentul în care fata a închis uşa casei, în ziua de 2 mai, a fost ultimul în care avea să o mai zărească în viaţă. Când tânăra nu s-a mai întors acasă, au început căutările în oraşul brazilian. Mama femeii în vârstă de 20 de ani a mobilizat întreaga comunitate, iar majoritatea vecinilor i s-au alăturat în misiunea disperată de a-şi salva fiica.

Mama a auzit ultimul strigăt al fiicei răpite

O amintire sfâşietoare nu-i dă pace femeii. "Am auzit pe cineva strigând: Mamă, ajutor!", a povestit potrivit Mirror Simone da Silva Machado, mama tinerei ucise. Crede că era chiar fiica ei, lucru pe care nu l-a realizat decât mai târziu. "M-am întors acasă. După o jumătate de oră mi-a picat fisa." S-a dus direct la vecinul său, pe care l-a rugat să o primească în casă, explicând că îşi caută fata. Bărbatul urmărea materiale pornografice la TV, însă în afară de asta nimic nu părea suspicios în interiorul locuinţei acestuia. Când vecinul a plecat pe motocicleta sa, poliţiştii au sigilat zona şi, în aceeaşi zi, au dezgropat cadavrul lui Thuane din grădină. 

Ucigaşul tinerei e încă în libertate

La fel ca mama sa, tânăra frecventa biserica locală şi era descrisă cu cele mai frumoase cuvinte de apropiaţi. Nu ieşea des din casă, însă îşi ajuta mama cu treburile gospodăreşti. Poliţiştii încă sunt în căutarea suspectului principal, care nu s-a mai întors la locul oribilei fapte. Investigaţiile continuă, iar fotografia criminalului a fost publicată de oamenii legii, fără a-i menţiona numele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "Mamă, ajutor!". Ultimul strigăt al fiicei răpite, care a sfârşit îngropată în curtea vecinului. Ucigaşul e căutat în Brazilia